請問大約幾週照到心跳?謝謝!

yauyaucc
|
6/8最後來月經的第一天,27/8排卵(day 22先排),請問而家大約幾多週?9/10先再去私家產檢。謝謝!
alice1117
|
yauyaucc 發表於 18-10-4 07:14
6/8最後來月經的第一天,27/8排卵(day 22先排),請問而家大約幾多週?9/10先再去私家產檢。謝謝!
...

7週+最好,太早去又未發展到有心跳,只會擔心兼亂諗野,會好煎熬。
freshrose
|
我6w 照到
ipcs
|
...

10月1日是7週,我大約7週多照到心跳。
pigpigFF
|
6週幾照到!
missbochu
|
I can see heart beat in week 6
kamichow
|
我都係7週,照到BB胎心
jwong327
|
6週幾照到
dolldollk
|
...

你而家應該7週半左右, 9/10去照應該照到閃閃架喇, 我6週多d照到
emmmacyk
|
如果你m好準,咁下次去就應該照到
我m唔準,上胎7w去照都仲係空心,最後係遲咗2w,嚇餐死。
所以今胎都唔咁快去照,我上星期去照,計日子就應該10w,但一照其實得8w,又係遲2w
Cindy曾
|
...

六周已有七周再照都有 大個小小啦!到而家半個月沒產檢了。健康院30號先得產檢期!

haha748494
|
我記得第一次產檢系7W,就照到閃閃。
duckduckbb31
|
6週陰超照到
RubyYu07
|
最好8週去照,太早照可能照唔到仲擔心!樓主你咁計都有8週了,可以去照了
yauyaucc
|
RubyYu07 發表於 18-10-9 15:49
最好8週去照,太早照可能照唔到仲擔心!樓主你咁計都有8週了,可以去照了
...

今天放工去,好緊張(emoji)☺️
JD930    發表於 18-10-9 16:27
JD930
|
yauyaucc 發表於 18-10-9 16:00
今天放工去,好緊張(emoji)☺️

放鬆啲,好快同bb見面啦