會淘幾件傢俬,約60kg,求推介送貨上門

66gggg
|
將會淘
一書枱
一書架
一短梯
請問有無送貨可推介?地址屯門
*問過金牌,有最低消費150kg
特級粉絲
|
鑫航,我買140kg 400幾蚊,
但唔包送上樓
tomngs3a
|
66gggg 發表於 18-10-4 08:47
將會淘
一書枱
一書架

不如睇下我用開果間bbgo,ok架。之前淘左幾次百幾公斤都幫手送上樓。住宅加25
詳細收費睇link
www.bbgo-ex.com/FX.aspx?Url=679
SKB
|
增益
wcman
|
將會淘
一書枱
一書架
你唔揾下D物流?
ngwong2
|
請問餐椅幾張用边間集運好呀?包埋上楼加幾$?
fuhk
|
我用新德,300人仔包200kg,送到樓下,上樓另議
wu1107
|
請問一下各位高手,我想買個洗衣機上層收納架,但買家話不發集運及海外……可以點樣?
wmkcnw
|
wu1107 發表於 18-11-1 18:26
請問一下各位高手,我想買個洗衣機上層收納架,但買家話不發集運及海外……可以點樣?
...
用淘寶搜尋相似物品, 好多間都肯運。
wu1107
|
wmkcnw 發表於 18-11-1 20:39
用淘寶搜尋相似物品, 好多間都肯運。

好啦……我再揾下……謝謝回答
CatcatpigBB
|
我用開果間https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z38n.10677092.0.0.2b9a1debB4qJzB&id=577064743308
wmkcnw
|
問過幾間, 幾百元 200kg 好多都計體積重。

最後都係揀p2p包上樓, 同埋唔會計體積重。例如運3人梳化, 23kg , $160港幣包上門

最近運左3次傢俬 (梳化, 組合櫃, 餐枱和椅), d 司機好好禮貌, 送入屋會問你放入邊間房。

除左p2p, 真唔知邊間只計實重和包送上門。
麵包超人^o^
|
tomngs3a 發表於 18-10-29 19:58
不如睇下我用開果間bbgo,ok架。之前淘左幾次百幾公斤都幫手送上樓。住宅加25
詳細收費睇link
www.bbgo-ex ...

有冇得request星期6送貨咁架?
yiw
|
wmkcnw 發表於 18-11-1 21:37
問過幾間, 幾百元 200kg 好多都計體積重。

最後都係揀p2p包上樓, 同埋唔會計體積重。例如運3人梳化, 23kg ...
請問可唔可以比LINK我? 另想問可否選星期六日才送貨?或平日晚才送咁?
另想請教,集運有冇D送貨及安裝埋傢私的?
謝謝!
wmkcnw
|
yiw 發表於 18-11-6 00:48
請問可唔可以比LINK我? 另想問可否選星期六日才送貨?或平日晚才送咁?
另想請教,集運有冇D送貨及安裝埋傢私 ...
你google 點x點 集運。佢地送1一6, 但唔可以揀時間。
一般 星期四1pm前落單, 就星期六送貨。

永x泰集運可加錢安裝。
cathy1688
|
將會淘
一書枱
一書架

請問金牌即係邊間名?謝謝
cathy1688
|
特級粉絲 發表於 18-10-13 22:33
鑫航,我買140kg 400幾蚊,