究竟仲有無人選小麗做議員

eeaa
|
究竟仲有無人選小麗做議員,好似好強勢甘
minniemouse
|
拿,如果佢敢再用慢板宣誓,好似上次咁,我會考慮下。
萬事勝意
|
呢件小麗老鼠喺今年初十五(元宵)喺我屋企樓下交通燈位搞元宵燈迷會, 由夜晚7點幾開始, 用咪嘈到夜晚11點半, 最後仲揾個細路女大聲嗌咪, 真係教壞細路. 我樓下交通燈位久唔久會有政黨嚟宣傳, 但人哋都只係喺日間進行, 無論佢哋係咩政見立場我都無話過佢哋, 但好似小麗老鼠咁唔理會騷擾到附近居民, 專登喺夜晚搞宣傳活動仲要去到夜晚11點打後就得佢一件政棍

仲話係大學講師, 開民主教室, 小麗老鼠連幼稚園程度既公德心都無. 會選小麗老鼠嗰班死蠢就真係死蠢.

agnesbee
|
小麗老千
wantaima
|
有,只要做反政府的事,不論岩定錯都大把黃C撐/投。
重有班無腦87大學生
牛子
|
香港蠢人特別多
123blow
|
總結上面網友回覆: 小麗老鼠、小麗老千

香港更係有一班逢反必撐嘅人!所以佢有人選嘅...不過希望吾夠數!
Reminder
|
eeaa 發表於 18-10-4 12:49

總有一些人。。。。。。。。
lauslau
|
有。有好人係“被人賣了豬仔仍不知,蠢到去幫人數錢“。
ning..
|
minniemouse 發表於 18-10-4 16:05
有見地

|
近兩次九西補選好易揀,揀樣就得,我信相由心生
hohoho2013
|
總有d係蟲泰口中ge「白痴選民」
RelaxHippo
|
hohoho2013 發表於 18-10-6 15:04
總有d係蟲泰口中ge「白痴選民」

呢班白痴毒果民煮教信徒為數唔少呢

moerror404
|
唔想投建制
立法會已夠無用了,唔想再加D無用嘅橡皮圖章
SandyKL
|
一定大把人撻佢,反對政府嘅聲音,對班黃絲嚟講,比任何聲音都好聽。

香港畢竟識政治嘅人少,會選佢。但我聽到佢把聲就覺討厭嘞。
SandyKL
|
eeaa 發表於 18-10-4 12:49

一定大把人選佢,反對政府嘅聲音,對班黃絲嚟講,比任何聲音都好聽。

香港畢竟識政治嘅人少,會選佢。但我聽到佢把聲就覺討厭嘞。
simple430
|
老千同陳xx 二個都係紙板人, 受人控制 , 選邊個都一樣
萬事勝意
|
物以類聚。 小麗老鼠連幼稚園程度既公德心都無, 會選佢既當然係同樣只識破壞唔識建設既人形垃圾, 毒果民煮教信徒。
cycysuper
|
minniemouse 發表於 18-10-4 16:05

哈哈
樂富
|
moerror404 發表於 18-10-7 00:52
唔想投建制
立法會已夠無用了,唔想再加D無用嘅橡皮圖章

行政立法兩會全橡皮圖章年代,係香港經濟最起飛,填海做地,發展新市鎮最快的年代