自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

記得錄音帶要用鉛筆“督”入去轉
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

子爵府

circleda 發表於 18-10-4 14:41
我唔會中你計!

我係唔知笑點係邊既人

係囉好深奧

男爵府

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

佢哋真係唔明嘅

男爵府

回覆樓主:

男爵府

MM2H 發表於 18-10-4 14:42
日文都係用個"燒"字嚟形容?

日文用copy
所以個後生仔用影印機copy隻碟俾佢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

megumiyu 發表於 18-10-4 21:51
日文用copy
所以個後生仔用影印機copy隻碟俾佢

係囉,就係咁諗,唔關燒字

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

比你地笑死了
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wong2323 發表於 18-10-4 18:54
記得錄音帶要用鉛筆“督”入去轉

你講緊乜! 完全唔明
放下自在

象牙宮

臭芝 發表於 18-10-4 17:06
上年呀女學校才藝表演都要交cd
唔比用usb手指
搵左好多人幫手先搵到一個有燒碟功能…

usb驚中毒丫嘛!
放下自在

禁止訪問

象牙宮

kenshiro18 發表於 18-10-4 22:08
我都宜家都唔只 type 1 type 2的帶有什麼分別
type 2 貴d

死! 呢個真係唔明! 有分架咩?
放下自在

男爵府

hellohellojenny 發表於 18-10-4 14:17
識燒碟會透露自己年齡

我奶奶就成日講燒碟,我就覺得奇怪,點解只碟要燒

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cattz288 發表於 18-10-4 22:06
你講緊乜! 完全唔明

唵嘛呢叭咪吽      

象牙宮

wong2323 發表於 18-10-5 11:47

都係唔明! 完全未見過
放下自在

超級版主

cattz288 發表於 18-10-5 11:48
都係唔明! 完全未見過

唵嘛呢叭咪吽      

首頁

尾頁

跳至