有無好的眼鏡舖介紹配兒童眼鏡

green_flower
|
小兒有400度遠視和有散光,之前係大商場配一副要成千蚊,用左無幾耐卑人撞爛,好肉赤,有無好既又平d既眼鏡舖介紹?
Poyau
|
屋企附近有無非連鎖店 應該相宜啲
Jessy
|
度數深便宜極都有限, 因為鏡片貴, 我都去過D咩上樓的直銷中心配, 無乜款楝都要$600, 而且鏡片質素很差, 好厚, 帶上去時睇落對眼好突好肉酸, 而且塊鏡仲好易花.

睇你介唔介意.
oceandeepsea
|
深水埗寶血
|
唔該曬~
zone123
|
度數深,真係平極都$800up!
我大仔750度遠視,最平都$900。
細仔600度遠視再加250度散光,
之前相熟都要$1000,
但間鋪執左之後,而家搵要$1200!
以上都係講緊用1.6鏡片!

直銷應該平少少,
但鏡片同鏡框都比較差!

試下去jinz睇,apm開左!
都係本身包左1.6鏡片~
如果要再薄,就要加錢~
wcpcelia    發表於 18-10-6 15:58
|
zone123 發表於 18-10-6 09:47
度數深,真係平極都$800up!
我大仔750度遠視,最平都$900。
細仔600度遠視再加250度散光,

多謝推介,今日去睇下~
zone123
|
green_flower 發表於 18-10-6 13:27
多謝推介,今日去睇下~

如果你去開的話,
順便影下兒童,同埋報埋幾錢!thx

不過jinz應該係太多兒童眼鏡,
因為我上個月去日本時,
都係得一款四色!
不過就真係勁平¥5000已經包1.74鏡片!
但佢哋太深,一定要等5~7日!
yveoone
|
green_flower 發表於 18-10-4 18:31
小兒有400度遠視和有散光,之前係大商場配一副要成千蚊,用左無幾耐卑人撞爛,好肉赤,有無好既又平d既眼鏡 ...

名尚
大件仔
|
apm 新開 jin日本連鎖眼鏡店, 出名平,快, 我去日本都有配, yen 5000學生哥好OK.

另外德福有間亦是日本連鎖眼鏡店 zoff, 價錢由480起,包鏡(日本蔡司鏡), 款式不錯
princesscupcake
|
有冇人去 jin, zoff 可以影啲款?