最憎D人扭扭令令

banki00
|
明明問你去定唔去?係都要答“得喇得喇”,零舍屎忽鬼

MM2H
|
扭擰之餘仲問非所答,頂唔住,我自認急性子
Elsawongbaby
|
我都好吾鐘意問人果日得吾得,成日話到時先
athruzala
|
我好討厭呢啲人
Poyau
|
可能有選擇困難症
banki00
|
MM2H 發表於 18-10-4 22:34
扭擰之餘仲問非所答,頂唔住,我自認急性子

咪係囉,去就一個字,唔去就兩個字,佢就係咁ee我我,問咗成分鍾,要迫佢答“去“定“唔去“,都仲要答“係呀”!頂,係咪唔識中文呀,最後先肯答“去囉”,真係痴根
banki00
|
Elsawongbaby 發表於 18-10-4 22:40
我都好吾鐘意問人果日得吾得,成日話到時先

佢仲答“你哋唔駛理我喇”,諗住佢唔去架啦,點知最後其實佢係諗住去架喎,咁先乞人憎吖嘛
APIGMA    發表於 18-10-5 15:27
baby_yee
|
我都好憎人扭扭擰擰
無話可說
|
睇要等幾耐,我好怕成日話要等等諗下先
cplus
|
我都有咁嘅朋友,之後我發覺佢係因為要睇有冇其他人約佢,如果冇先黎我地度。如果答應左我地但有更好,就會放我地飛機。

之後我地好少叫佢,佢又話我地唔叫佢。
cplus
|
banki00 發表於 18-10-4 22:51
佢仲答“你哋唔駛理我喇”,諗住佢唔去架啦,點知最後其實佢係諗住去架喎,咁先乞人憎吖嘛
...

又係成日話唔使理佢,黎到就會黎,當我地牙籤,攝時間。
starbuckscoffee
|
呢D人真係好煩, 總之唔答實會黎既通通當唔黎
而家約親一大班人既都會set個deadline回覆, 唔覆就係咁先
miffymiffy
|
吊高黎賣
peonica
|
其實即係唔想去,諗緊理由拒絕
siu05
|
banki00 發表於 18-10-4 22:27

...

咁有性格咪預佢唔来,最pk係應承来,到時就多多藉口来不到,我有個波友就係咁,我blacklist 左佢了
siuman3317
|
自己性格比輕急遇到呢類人我會忟的
kmbb519
|
banki00 發表於 18-10-4 22:47

咪係囉,去就一個字,唔去就兩個字,佢就係咁ee我我,問咗 ...
完全明! 約親都火滾
good_pig
|
banki00 發表於 18-10-4 22:27

...

係wo, 仲要問多問短...人人話去旺角食,佢又話點解唔去尖沙咀
hellowinn
|
仲有,亞邊個去吾去,佢去我先去。
stagea
|
勁討厭