自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章

經過我多年觀察,呢D人遲遲唔肯 confirm, ㄧ係等緊有冇其他節目,一係扮野(咁快覆顯得自己得閒).我超討厭呢D人,同埋佢地多數係伸手黨,大圍野唔會幫手那些人。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Poyau 發表於 18-10-4 22:46
可能有選擇困難症

都有呢個可能

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

子爵府

banki00 發表於 18-10-4 22:47

咪係囉,去就一個字,唔去就兩個字,佢就係咁ee我我,問咗 ...

答唔到就當佢唔去,煩少樣

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

憎之餘,我接受人地真誠地話,例如:那天可能要倍媽媽覆診,幾月幾日會知,到時即刻覆實你

珍珠宮

有,以前仲好老友,有搵佢做姐妹添,一叫佢做姐妹就現形,我設計左幾個裙款,比大家投票,想大家同款吳同色,佢話吳得,叫我改同色吳同款,咁先似姐妹喎,後尾佢又話叫我換走其他姐妹,佢話姐妹團的人要本身已經認識,不可以因做姐妹先識,所以我叮走佢,之後問佢仲黎吳黎飲,佢話今日吳知聽日事,更何況下年嘅事,叫我下個月再問佢,我心知佢係吳黎但又故作扭擰,就順佢意下月再問佢,佢次次都叫我下個月再問,婚前一個月佢叫我婚前一日再問佢,好啦,到佢結婚啦,我學返佢扮扭擰,佢鬧我,我結婚喎,我大日子喎,你無得吳黎喎

男爵府

我老公囉!男人老狗勁婆媽又嚕囌!我成日想將佢當足球大腳踢走!

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

寶石宮

2023年兔年勳章

mariefish 發表於 18-10-5 09:47
都有呢個可能

不時遇到這情況

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Poyau 發表於 18-10-5 10:30
不時遇到這情況

唯有互相配合

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

ChuChu0808 發表於 18-10-5 09:55
答唔到就當佢唔去,煩少樣

呢啲最後又岀現呢!親戚多呢種人,又要理又唔報名多多事幹。。。真心妖爆
講真搞手好難預食物,到時又累大家坐得好迫好辛苦

伯爵府

回覆樓主:

做搞手好憎啲屎忽鬼扭屎忽花,所以如果group内多屎忽鬼,我一定不做搞手!

子爵府

boobeehk 發表於 18-10-5 11:23
呢啲最後又岀現呢!親戚多呢種人,又要理又唔報名多多事幹。。。真心妖爆
講真搞手好難預食物,到時又累大 ...

多呢類親戚,實屬不幸!

大宅

女人都算,識過個男人都係咁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

唔夠爽快

大宅

ChuChu0808 發表於 18-10-5 12:32
多呢類親戚,實屬不幸!

同感

侯爵府

Yibu 發表於 18-10-5 08:46
經過我多年觀察,呢D人遲遲唔肯 confirm, ㄧ係等緊有冇其他節目,一係扮野(咁快覆顯得自己得閒).我超討厭 ...

係! 我都勁憎,還有d 勁討厭,會答: 可能會去或嗰日應該得閒,永遠無確實的答案

公爵府

回覆樓主:

直情當佢唔去

公爵府

2024年龍年勳章

sangria 發表於 18-10-5 15:37
直情當佢唔去
好似次BBQ 咁, 有人唔表態, 你當佢唔去啦, 大家各自分配買什麼/帶什麼. 但前一晚佢又話去, 唔通唔俾佢來嗎? 佢真係好意思兩手吉吉咁來! 幾次都係咁. 所以, 我宜家多數 join 另外一組玩, 怕左呢D人. 我唔會俾機會人地當我係妹仔, 朋友應該平等既.

首頁

尾頁

跳至