餵母乳有買冰櫃嗎?

菩提子
|
請問你們餵母乳的, 有没有買冰櫃存放母乳?
幾時買好呢?
什麼牌子好?
謝謝
blairmama
|
菩提子 發表於 18-10-5 12:30
幾時買好呢?
什麼牌子好?

我餵左年幾,bb已經大個,之前有一個細雪櫃專門放奶奶,感覺上唔洗同d肉一齊放衞生d,你有興趣我可以送俾你
菩提子
|
blairmama 發表於 18-10-13 08:05
我餵左年幾,bb已經大個,之前有一個細雪櫃專門放奶奶,感覺上唔洗同d肉一齊放衞生d,你有興趣我可以送俾 ...

好的,謝謝。可pm你嗎?
菩提子
|
我餵左年幾,bb已經大個,之前有一個細雪櫃專門放奶奶,感覺上唔洗同d肉一齊放衞生d,你有興趣我可以送俾 ...

請教你點可以餵到幾年咁耐。是富媽媽嗎?怎追到奶,我想做到全人奶。
cakema
|

可以分享下喺邊度買?夠唔夠凍好唔好用呀? 唔該曬你
泡菜媽ww
|
菩提子 發表於 18-10-5 12:30
幾時買好呢?
什麼牌子好?

我都想知咩牌子?
mr13wing
|
菩提子 發表於 18-10-13 16:39
請教你點可以餵到幾年咁耐。是富媽媽嗎?怎追到奶,我想做到全人奶。

足夠休息,足夠水分,足夠營養,定時泵奶,每次泵清,放鬆心情,唔需要計住計住奶量,我全人奶8個月,媽媽努力
kakakwok716
|

請問咩牌子?邊到買呀?
joetreemo
|
kakakwok716 發表於 18-12-3 23:34
請問咩牌子?邊到買呀?

我剛買左 聯品。
我知元朗 油麻地 有鋪.
三腳插頭
Abbylaulau
|
joetreemo 發表於 18-12-4 20:40
我剛買左 聯品。