用咩cream擦面(10個月)

baby彤
|
天氣乾燥,你哋用咩幫BB擦面,請推薦🙏
yy1012
|
我仔細時皮膚好差,家庭醫生介紹佢用呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
嵐嵐喵1234
|
萬0牌 A cream, 無香料, 水溶性, 敏感都搽得, 我囡搽好多野都敏感, 連雪花膏馬油都敏感出粒粒, 係搽a cream無問題, 平靚正性價比高。
jojojojom
|
兒科醫生介紹,好多朋友BB用緊

aprilbaby04
|
美國醫美牌子,我小朋友嬰兒濕疹都搽好左

Tinny
|
我仔用cetaphil daily lotion
jessieng323
|
aprilbaby04 發表於 18-10-5 14:43
美國醫美牌子,我小朋友嬰兒濕疹都搽好左

請問邊度買?
littlefunpig
|
咩都唔會查
wcpcelia    發表於 18-10-6 16:47
Strawberrys
|
yy1012 發表於 18-10-5 13:23

我囡細時也用這個品牌,現在我及她也有用同牌子洗面、潤膚產品。
iamlazy
|
施巴
aprilbaby04
|
jessieng323 發表於 18-10-5 14:51
請問邊度買?

你搵epionce就會有,我喺做開facial地方買
gion
|
physiogel
Luciaco
|
我用petite planet 隻lotion, 都幾潤, 而家天氣干左我會幫佢搽埋cream
HSNanny
|
jojojojom 發表於 18-10-5 14:11

邊到買 ? 未見過既 ? 好用嗎 ?
HSNanny
|
iamlazy 發表於 18-10-5 15:57
施巴

點解我會覺得C巴有黠兒乾, 係咪得我一個人咁覺得
jojojojom
|
HSNanny 發表於 18-10-24 18:23
邊到買 ? 未見過既 ? 好用嗎 ?

醫生俾500元枝,自己找相熟醫生佩200枝,應該要醫生先可佩到,孫仔出世至而家二歲多沖完涼洗完臉一定用
ddbb0099
|
jojojojom 發表於 18-10-5 14:11

where can buy, thx
jojojojom
|
ddbb0099 發表於 18-10-24 18:32
where can buy, thx

搵相醫生叫佢買,藥房冇得賣
Lopopo
|
yy1012 發表於 18-10-5 13:23

我仔都用緊呢隻
好好用
HSNanny
|
jojojojom 發表於 18-10-24 18:28
醫生俾500元枝,自己找相熟醫生佩200枝,應該要醫生先可佩到,孫仔出世至而家二歲多沖完涼洗完臉一定用
...

500 都幾貴... 好好用 ? 易敏感用唔用得 ?