有無6月媽媽吖

|
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21952821
babamama2019
|
5月尾,6月頭,請問可以點join?我有興趣join~~
KitKit_L
|
預產期6月,Want to join the Whatsapp group, thanks
Rosie18
|
我都係下年6月頭,想入群組,可以加我嗎?thx
CatLaw79
|
769850955 發表於 18-10-6 05:25
入左ws群組 你地加入嗎?

Hi,can i join the group plz?
Jas612
|
Pkmant 發表於 18-10-5 15:57
剛剛噚日證實四週,有無6月媽媽,可以一齊傾下分享下吖

岩岩6周,預產期6月,有無group可以一齊傾下,thanks
Queenie29
|

加埋我可以嗎?我預產期6月6 ^^
TszChing03
|

Join
小小声
|
769850955 發表於 18-10-10 15:26
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21952821

6月頭,請問可以點join?我有興趣join~~
Jas612
|

可唔可以join?預產期6月
小小日日
|

Yes please add me too
|
小小声 發表於 18-10-11 18:23
6月頭,請問可以點join?我有興趣join~~

需要pm呢個post噶樓主或者pm電話比我
Sinx2
|

Can I join the group too我都係6月☺️☺️
CatLaw79
|

Hi i want to join too
VanessaNgvn
|
我都想入 加我丫
PetiteAmie
|

我終於過板了! 今日4W2D
想加入六月Whatsapp group (emoji)(emoji)
KayKaybb
|
babamama2019 發表於 18-10-10 16:10
5月尾,6月頭,請問可以點join?我有興趣join~~

我都係六月預產期,有興趣join呀!
KayKaybb
|
Selinac 發表於 18-10-6 08:57
Join (emoji)(emoji)‍♀️

我想入6月媽媽whatsapp group呀!請問點入?
Melody099
|
Selinac 發表於 18-10-6 08:57
Join (emoji)(emoji)‍♀️

Hello. 我6月初,都想join ground呀
kiwitty
|
我都想入谷丫!可否加埋我丫