美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

40 歲, 最近減左20磅, 但虎紋深了, 同事每日重打擊, 你減完老左好多, 你條虎紋深過你個酒窩.

有咩精華推介 ? 唔想做咩療程, 只係想買野搽, 提升下又緊緻下去下黃又去下皺.

p.s. 上個星期買左dermaxxxx 逆齡射頻注氧棒, 想問下各位JM, 我應該買咩配合好.

子爵府

回覆樓主:

其實過左40,D皮膚真系冇可能只靠搽野就可以改善到面上D縐紋,只有上美容院做機先有效。我上2個月最终決定去做HifU....真系好有效,我D虎纹同頸紋真系無哂,自信都番哂黎,真係冇後悔去做,不過條數真系好貴,所以我而家都係慳番D錢係skin care 度,改花D錢係做機度多,因為效果快同可以keep 住個靚樣耐D

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

有興趣想你點減磅?

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

伯爵府

manyan314 發表於 18-10-5 16:36
40 歲, 最近減左20磅, 但虎紋深了, 同事每日重打擊, 你減完老左好多, 你條虎紋深過你個酒窩.

...

我同你一樣。
減完40磅後,塊面冇咗咁多肥肉,虎紋、眼袋齊齊現哂!
我幾日前去咗做超頻囉!

子爵府

Hifu 同 無針埋綫係for 瘦面的
要塊面漲返、飽滿d要打sculpture or 膠原槍thermatrix

複式洋房

回覆樓主:

韓國有隻無針埋線,唔痛又有效可以試下,我用醫生整左唔駛3千

複式洋房

太深一定要搵美容師喇,keep番之後先有得搞,就算本人用緊支黑色濆濆話好勁,都只能係開始現紋先得架,建議你先去美容院,keep番之後先買嘢搽

別墅

回覆 manyan314 的帖子

打sculptra. 一定見成效
我自己都有打

大宅

如果唔想做HIFU,
那是否對付虎紋是否透明質酸最好同較經濟.?

大宅

HAPPY_CHILI 發表於 18-10-8 19:01
回覆 manyan314 的帖子

打sculptra. 一定見成效

如果對付虎紋有效?
keep 到幾耐?

有邊間店穩陣?

別墅

回覆 IGOKOO 的帖子

醫生話2年。我打左2次,仲有一次未打(一般3次每次一樽為一個療程,如果你問題太勁,可能要打多一樽)
我未打前,笑時虎紋好深。我只係打左2次,已大有改善。
我打雲精,蘋果肌,同埋近鼻既虎紋。
我個醫生打得唔太好,唔介紹比你了。
你可以周圍比較下價錢先,以我所見,大多係4千至7千一次。

大宅

HAPPY_CHILI 發表於 18-10-8 19:48
回覆 IGOKOO 的帖子

醫生話2年。我打左2次,仲有一次未打(一般3次每次一樽為一個療程,如果你問題太勁, ...

即係打2次差唔到成萬蚊噃..

不過我唔算深果D黎,同埋我近睇,我懷疑似乾紋咁....唉..
但我都打算佢打架喇,不過唔知呢方面既野,上網搵緊做對比..
先謝謝你。
不過妳方使先PM我妳個醫生details畀我嗎?

子爵府

...

我同你一樣,舊年減咗廿磅,塊面即刻dum晒,個樣殘咗老咗。我最近去做hifu,終於解決咗個問題。

伯爵府

所以我成日話唔好靠節食減肥,亦唔好瘦得太快....惟有增番少少磅睇下塊面會唔會飽滿番d,再靠運動減啦

大宅

但去discuss hk果邊話plla仲好,不過我好怕打針,同埋見話好痛啊。。有點怕怕。。
1516中。。

禁止訪問

子爵府

個部膠原槍係韓國機,要成日keep住打先有效果,減完瘦左,你塊面都應該有lip埋, 我就是打sculptra ,一個療程3次($4800一枝)打完後隔2個月做埋ulthera hifu(美國機)虎紋淺左好多,美國機至少keep1年,塊面又飽滿。千其唔好打韓國機的hifu, 膠原槍機(隔一排又冇用,又要去打),真心分享,希望幫到你。

大宅

...

我會suggeat做hifu會好好多。

子爵府

mammycat1818 發表於 18-10-5 19:00
其實過左40,D皮膚真系冇可能只靠搽野就可以改善到面上D縐紋,只有上美容院做機先有效。我上2個月最终決定 ...

請問大概幾錢?

首頁

尾頁

跳至