請問有冇19年4月屯門醫院的媽媽?

Kaa1234
|
如題
MomokiTang
|
回覆 Kaa1234 的帖子

hello!我都係屯門醫院呀,預產期4月20日,妳4月幾號呀?
Kaa1234
|
MomokiTang 發表於 18-10-6 00:43
回覆 Kaa1234 的帖子

hello!我都係屯門醫院呀,預產期4月20日,妳4月幾號呀?

我4月7號,不過上一胎早左1個星期,39週出世。唔知今胎會早定遲
MomokiTang
|
我上一胎比預產期遲左4日先出世~唔知今胎會早定遲😂妳大b幾歲呀?我大囡今年3歲,自從姖知道我有左bb就好扭計同好痴身
Kaa1234
|
MomokiTang 發表於 18-10-6 16:58
我上一胎比預產期遲左4日先出世~唔知今胎會早定遲😂妳大b幾歲呀?我大囡今年3歲,自從姖知道我有左b ...

我大囡就黎4歲半,佢暫時未有扭,反而周圍同人講媽咪個肚有bb依家灌輸定d心理準備佢
kawainnn
|
我屯門醫院,edd4月4,我上胎都係早一個星期
mikoshan
|
我都係屯門醫院, 預產期4月18日
SsNn
|
我都係4月屯門醫院
Kaa1234
|
SsNn 發表於 18-10-9 14:25
我都係4月屯門醫院

謝謝邀請
ElaineLeung0913
|
Kaa1234 發表於 18-10-5 16:58
如題

有谷嗎?
Kaa1234
|
ElaineLeung0913 發表於 18-10-11 02:46
有谷嗎?

你預產期幾時?
ElaineLeung0913
|
Kaa1234 發表於 18-10-12 10:46
你預產期幾時?

代朋友問,佢預產期係4月17
Siuyeeling
|
如題

屯門醫院4月11號(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️
carmen808
|
如題

有group嗎?我edd 9/4
Kaa1234
|
carmen808 發表於 18-10-30 22:30

冇呀,定你地想開個group?
Kaa1234
|
carmen808 發表於 18-10-30 22:30

arieskaying
|
想入谷呀
Chauaaaa
|
我都係4月想入谷
Albee.Ng
|
預產期 4月10,可以加入group?
Siuyeeling
|
Kaa1234 發表於 18-11-5 07:53

想入group啊 edd4月11