請問知唔知道廣華醫院收邊區

babygb
|
我想去廣華生,但唔知我住果區收唔收
ipcs
|
babygb 發表於 18-10-5 20:44
我想去廣華生,但唔知我住果區收唔收

產前檢查登記預約 
孕婦或其親屬需攜同孕婦的香港身份證(或有效身份證明文件)、 由本地註冊西醫 / 中醫 / 母嬰健康院在最近三個月內簽發之懷孕証明及孕婦或其配偶的香港住址資料前往產科專科門診登記預約。

預約地點 :本院東華三院徐展堂門診大樓4樓產科門診部新症預約時間:星期一至星期五:上午九時至下午一時、下午二時至五時星期六:上午九時至一時星期日及公眾假期:休息

本院產科服務區域包括:油麻地、旺角、太子、深水埗、長沙灣、蘇屋、荔枝角、美孚、大角咀、石硤尾、又一村、樂富、橫頭磡、黃大仙、慈雲山、新蒲崗、鑽石山、彩虹、牛池灣、 彩雲
babygb
|
ipcs 發表於 18-10-5 20:54
產前檢查登記預約 
孕婦或其親屬需攜同孕婦的香港身份證(或有效身份證明文件)、 由本地註冊西醫 / 中醫 / ...

唔知九龍城得唔得呢
ipcs
|
babygb 發表於 18-10-5 21:12
唔知九龍城得唔得呢

呢度無寫有,或者你打去問下。
伊利莎伯醫院服務地區
Choi Hung 彩虹,San Po Kong 新蒲崗,Wang Tau Hom 橫頭磡,Kowloon City 九龍城,Lok Fu 樂富,To Kwa Wan 土瓜灣,Ma Tau Wai 馬頭圍,Kowloon Tong 九龍塘,Hung Hum 紅磡,Ho Man Tin 何文田,Yau Ma Tei 油麻地,Jordan 佐敦,Tsim Sha Tsui 尖沙咀
babygb
|
ipcs 發表於 18-10-5 21:18
呢度無寫有,或者你打去問下。
伊利莎伯醫院服務地區
Choi Hung 彩虹,San Po Kong 新蒲崗,Wang Tau Hom ...

好吖。。。唔該哂你吖
ElingChow
|
babygb 發表於 18-10-5 21:12
唔知九龍城得唔得呢

我住黃大仙,我係去廣華既