後日出世啦

celticsbig3
|
得來不易的妹妹下星期一就要出世啦!很期待!十月懷胎每日在肚皮打針,塞藥,嚴重孕吐,雖然辛苦到喊,但我都覺得很值得!

好想鼓勵一些反覆流產的媽媽,對症下藥和堅持,小寶寶一定會返來!

Baby_Gena
|
celticsbig3 發表於 18-10-5 23:06
得來不易的妹妹下星期一就要出世啦!很期待!十月懷胎每日在肚皮打針,塞藥,嚴重孕吐,雖然辛苦到喊,但我 ...

了不起的媽媽!媽媽同寶寶都要加油喔!祝母女健康平安!
laisausau
|
得來不易的妹妹下星期一就要出世啦!很期待!十月懷胎每日在肚皮打針,塞藥,嚴重孕吐,雖然辛苦到喊,但我 ...

cpycpyhelen
|

加油呀
小肥肥七號
|
祝你生產順利 ! 大小平安
bchuma
|

辛苦啦! 妹妹要健康出世,快樂成長,媽咪都要好好調理翻身體。母親好偉大呀
musiccisum
|

naiyiubb
|
恭喜曬 願bb同媽咪都平安幸福!!
lailai123
|

辛苦媽媽了!
祝生產順利!母女平安!
hamsterma
|

祝你生產順利 !大小平安
我要做媽媽
|
恭喜你吖,希望好多經歷緊既媽媽都唔好放棄
GCHK
|
恭喜你亞,祝你同BB順順利利
JD930
|

辛苦媽媽啦,祝妳一切順順利利
Manmancher
|
祝妳一切順順利利
haha748494
|
恭喜晒,準媽媽辛苦喇,好快就可以同BB見面喇。預祝順順利利。