真心推介- 超靚媽媽孕照

Vivisandy
|
大肚一生人都無咩幾多次,所以一知道自己有左已經不斷上網research 吓邊間公司影孕照靚,想留住自己靚靚一刻。

同婚照一樣,認真地做完一輪資料搜集後,發現大部分嘅孕照都千篇一律,觀塘海濱似例牌必去景點,studio 嘅就大部分都係老土紗裙或者Leung 到爆嘅粉系背景。終於都搵到有幾間心水,於是就上網問完一輪價,發現性價比最高就係呢間- Yours Memory Photographs (一開始係俾呢間d靚靚媽媽衫同特別嘅佈景吸引)

呢間公司有好幾個package嘅,唔同level 嘅攝影師有唔同價錢,而我就揀左Chief Female Photographer- Kirsten (始終覺得孕照可能會性感少少,搵返個女攝影師會自在d)。Kirsten 十分專業,一路影會一教你擺pose,成個過程都有傾有講,又會俾你即時睇吓d相,有邊d位你有意見又可以同佢講,所以嗰日都影得好開心。影完之後又會即刻原檔過晒所有相去USB,即晚就可以睇返d相。

其實當日嘅相唔洗執已經好靚,可能因為本身d衫同景都好靚,加上Kirsten 善用自然光。同埋值得一讚嘅係佢地包埋嘅化妝師都化得個妝唔錯。我覺得呢輯孕照仲影得靚過婚照(雖然而家大肚無結婚嗰時咁瘦,但係攝影師識攞角度,所以孕照係影得我瘦左)

真心想推介呢間孕照俾媽媽們,有興趣可以留言,我可以開心share 我嘅孕照!
JD930    發表於 18-10-23 16:05
Christpig
|
Vivisandy 發表於 18-10-6 02:38
大肚一生人都無咩幾多次,所以一知道自己有左已經不斷上網research 吓邊間公司影孕照靚,想留住自己靚靚一 ...

可以pm孕照嗎?
manmanchan520
|
大肚一生人都無咩幾多次,所以一知道自己有左已經不斷上網research 吓邊間公司影孕照靚,想留住自己靚靚一 ...

想看靚相
judy614chu
|
pm me
中級貓奴
|

有興趣,可分享孕照嗎?
Sammibobo
|
可pm 資料嗎?
Christpig
|

pls pm
bellatse26
|
可以PM我嗎
Steffi0318
|

有興趣,可pm?
Happima
|
可pm 嗎?thanks
missbochu
|
PM PLS. THANKS
lingling0935
|

Pm pls
Sophie516
|

可以share 嗎?
super_gloria519
|

多謝介紹,Pls pm靚靚相
Karen__Wong
|
Pls pm thx
ariessy
|

可以欣賞下你的孕照嗎?package 幾$?
hamuqq
|
interested, pls pm me. thanks!
milo0412
|
可以分享一下孕照嗎?
marcolhk
|

Pm me plssss thx a lot
JJ0601
|
可看看照片嗎