笑話!

蘋果木
|
有日我女放學返黎同我講,話有兩個同學話將來要同我女夾份買樓,我話點解呢?佢話係佢其中一個同學提議,話我女要俾4成,其他兩個各俾三成,我又問點解呢?我女話,同學話覺得佢會係成功人士,會搵到多D錢,所以可以俾多D 跟住話水電煤都係甘計,我女又問點解呢?佢同學話因為你日日都要沖涼洗頭,我女話呢D好基本喎,佢同學竟然話,我可以三日先沖一次涼架,六日都仲得呀!我女聽完,返黎同我講,我接受吾到囉,我吾會同佢地夾份買樓架 笑死我!
蘋果木
|
蘋果木 發表於 18-10-6 07:12
有日我女放學返黎同我講,話有兩個同學話將來要同我女夾份買樓,我話點解呢?佢話係佢其中一個同學提議,話 ...

大家平時有冇同仔女傾心事或學校既事,一齊笑下啦!
milkylok
|
同朋友夾份買樓,好易反面
蘋果木
|
milkylok 發表於 18-10-6 11:04
同朋友夾份買樓,好易反面

吾好話同朋友,同親人都有機會,所以我吾贊成夾份買,兩公婆除外!
MM2H
|
女女幾大? 單純又有點攪笑嘅對話,偏偏又人細鬼大
蘋果木
|
MM2H 發表於 18-10-6 11:48
女女幾大? 單純又有點攪笑嘅對話,偏偏又人細鬼大

中五架喇!佢好攪笑架,我屋企有人會講粗口,但佢覺得冇問題,但如果佢D同學話講你老母吾會管你既咩,你老母咩都識甘叻既,佢就會吾開心,佢話好銀耳,有時返黎傾計,會講到喊架 我話有D人講冇謂說話你就吾好理啦!你自己知吾係咪得囉!你D好朋友知你吾係甘既人就得啦!
wcpcelia    發表於 18-10-6 14:46
kinki_bb
|

傻豬仔
|

brother4
|
不是笑話,同學真係幾個月洗-次頭,因佢非洲髮型,佢每日用香水
蘋果木
|
brother4 發表於 18-10-6 12:06
不是笑話,同學真係幾個月洗-次頭,因佢非洲髮型,佢每日用香水
...

嘩。。。甘好難頂喎!
茜口口
|
同呀女講,唔好同同學夾,
將來自己全資買樓, 再分租俾同學往
tang0809
|
brother4 發表於 18-10-6 12:06
...

唔係化
我坐月時冇洗幾日頭,只用乾洗劑洗都頂唔順,要濕水洗,佢仲要幾個月先洗一次?佢個頭唔痕咩?
Cateye8888
|
你個女幾大?
蘋果木
|
茜口口 發表於 18-10-6 12:17
同呀女講,唔好同同學夾,
將來自己全資買樓, 再分租俾同學往

佢係甘諗呀
蘋果木
|
Cateye8888 發表於 18-10-6 12:36
你個女幾大?

中五喇!
Jasmine-4711
|
幾日先沖一次涼的是男定女?
BBG520
|
蘋果木 發表於 18-10-6 07:12
有日我女放學返黎同我講,話有兩個同學話將來要同我女夾份買樓,我話點解呢?佢話係佢其中一個同學提議,話 ...

6日先沖一次仲夠擔講出口
蘋果木
|
Jasmine-4711 發表於 18-10-6 13:29
幾日先沖一次涼的是男定女?

女仔,我覺得堅恐怖
loveclementine
|
蘋果木 發表於 18-10-6 12:02
中五架喇!佢好攪笑架,我屋企有人會講粗口,但佢覺得冇問題,但如果佢D同學話講你老母吾會管你既咩,你老 ...

中五女生可以講得出口6日先沖一次涼
咩同學嚟咖
蘋果木
|
loveclementine 發表於 18-10-6 13:51
中五女生可以講得出口6日先沖一次涼
咩同學嚟咖
...

我估佢吾係真係六日呱,但兩日應該會