請教大陸上網卡

sinpop
|
間中兩三個月會番深圳玩一丶兩日,之前一係買兩三天的上網卡,一係索性無上網只用現金。請問深圳達人上邊個上網plan或者上網卡先抵?

mandy952
|
sinpop 發表於 18-10-6 09:52
間中兩三個月會番深圳玩一丶兩日,之前一係買兩三天的上網卡,一係索性無上網只用現金。請問深圳達人上邊個 ...

7仔有得賣3天大陸卡,再唔係自由鳥20元日
winner128
|
sinpop 發表於 18-10-6 09:52
間中兩三個月會番深圳玩一丶兩日,之前一係買兩三天的上網卡,一係索性無上網只用現金。請問深圳達人上邊個 ...

Airsim, 有唔同plan 你揀,一天廣東省都係$24 , 張咭可以留番下次出門旅行時響apps 到top up.
crazygal
|
買年卡啦百幾蚊有2GB,可以用到 2019年尾。 我上carousell買大約140蚊張。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
sinpop
|
crazygal 發表於 18-10-6 11:39
買年卡啦百幾蚊有2GB,可以用到 2019年尾。 我上carousell買大約140蚊張。

呢個幾好喎,平均10蚊一個月。謝謝!
ELJCHL
|
crazygal 發表於 18-10-6 11:39

我只見有5GB, 係咪仲有22GB賣?

crazygal
|
ELJCHL 發表於 18-11-3 21:11
我只見有5GB, 係咪仲有22GB賣?

我見到仲有。你上carousell search“中港澳年咭”就應該見到有。 不過22G係只有兩2G可以喺 中國用。 其餘20G係香港用。所以你買5G嗰個可能會好啲。
crazygal
|
補相

annaannawaifan
|
crazygal 發表於 18-11-4 10:41
補相

是否每月月費198
winnielong
|
annaannawaifan 發表於 18-11-4 13:23
是否每月月費198

1年
annaannawaifan
|
crazygal 發表於 18-11-4 10:41
補相

請間係邊到買?
cy101
|
annaannawaifan 發表於 18-11-4 13:23
是否每月月費198
係年咭黎!!!
crazygal
|
annaannawaifan 發表於 18-11-4 14:55
請間係邊到買?

旺角同埋鴨寮街都應該有。但兩處地方唔方便我,所以我上carousell 搵。carousell 係二手買賣網,好多賣家喺嗰度散貨。 我搵到一間喺葵芳有得買, 其他嗰啲大部分喺尖沙咀交收 。亦都有啲可以郵寄交收。 我覺得carousell啲賣價平過喺街店買。
crazygal
|
是否每月月費198

黃色嗰張用到19年尾。藍色嗰張我未用過唔知。
purpletwinstar
|
一星期有介紹?