支付寶密碼

jasper0407
|
我一路都冇改過,登入幾次都話我錯,然後吖我上載信用卡同月結單證明ac係我,我已上載,話兩天有email覆,但仲未收到

有冇人試過? 有冇人知有冇電話聯絡支持寶?之前打過全部指示都係電話錄音,冇真人對話?
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-6 12:56
我一路都冇改過,登入幾次都話我錯,然後吖我上載信用卡同月結單證明ac係我,我已上載,話兩天有email覆, ...

香港電話 3018 3610

手淘係咪已經登入左 ,用淘寶快速登入都唔得
jasper0407
|
MiuMiuLi 發表於 18-10-6 15:41

手淘是什麼?
jasper0407
|
MiuMiuLi 發表於 18-10-6 15:41

我用apps登入是沒問題,只是去到付款就話唔得
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-6 17:34
我用apps登入是沒問題,只是去到付款就話唔得

手淘即係手機淘寶app

你係新戶口定用用下開突然用唔到 ,登入係用 “登入密碼”,支付係用 “支付密碼”,兩組密碼係唔同 ~
jasper0407
|
MiuMiuLi 發表於 18-10-6 17:40
手淘即係手機淘寶app

你係新戶口定用用下開突然用唔到 ,登入係用 “登入密碼”,支付係用 ...

我已淘多年,係突然付款密碼話我錯
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-6 17:40

支付寶HK 有冇做認證 ,我見過有人講支付寶無故話佢支付密碼錯,好多都話係冇認證戶口 ~
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-6 17:40

試下喺支付寶HK app,轉 1蚊比人試下個支付密碼得唔得
jasper0407
|
MiuMiuLi 發表於 18-10-6 17:53
試下喺支付寶HK app,轉 1蚊比人試下個支付密碼得唔得

真係成功左喎,過到1蚊比人,但淘寶付款唔得,點解?
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-6 18:08

咁樣似乎唔關支付寶密碼事,會唔會淘寶果邊又 short 左
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-6 18:08

早幾日見有 JM 同你情況唔同,但都係淘寶比唔到錢,有 JM 後尾話佢用 app 唔得,但用電腦比就冇事 ~
jasper0407
|
MiuMiuLi 發表於 18-10-6 19:07
早幾日見有 JM 同你情況唔同,但都係淘寶比唔到錢,有 JM 後尾話佢用 app 唔得,但用電腦比就冇事 ~
...

真係應該淘寶問題,我今日再登入付款,照用返之前既密碼又可以了
MiuMiuLi
|
jasper0407 發表於 18-10-8 20:20
真係應該淘寶問題,我今日再登入付款,照用返之前既密碼又可以了

正常返就好 ,買開淘寶野,突然個戶口有問題買唔到,會周身唔舒服
jasper0407
|
MiuMiuLi 發表於 18-10-8 20:53
正常返就好 ,買開淘寶野,突然個戶口有問題買唔到,會周身唔舒服
...

咪就係(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)