皮膚好乾,尤其是平時返工冷氣下,請問有咩body lotion好用?

wowobibi
|
d手腳早上屋企搽完lotion, 返到工吹下冷氣就好乾..
hoimin
|
自己DIY lotion搽
用酵素+椰子油+AQ cream 我搽左覺得好潤 成份又天然
GCHK
|
hoimin 發表於 18-10-6 17:41
用酵素+椰子油+AQ cream 我搽左覺得好潤 成份又天然

wow,你好犀利亞,有機會我都想試下
syl_yw
|
wowobibi 發表於 18-10-6 15:47

我查clarins 支大肚油同cream
syl_yw
|
hoimin 發表於 18-10-6 17:41

可以試下用施巴浴油沖涼
我以前未有之前都好乾 轉左浴油好少少
wowobibi
|
syl_yw 發表於 18-10-6 19:42
我查clarins 支大肚油同cream

我都有揸Clarins套set..但只揸胸,肚同大脾

但都想物色支夠潤0既body lotion揸手腳
syl_yw
|
wowobibi 發表於 18-10-6 19:46
我都有揸Clarins套set..但只揸胸,肚同大脾

但都想物色支夠潤0既body lotion揸手腳

我太乾啦 所以會成身查 physiogel有無用過啊
wowobibi
|
syl_yw 發表於 18-10-6 19:47
我太乾啦 所以會成身查 physiogel有無用過啊

未有前都有用過..我再去望望先
katiejim
|

我搽qv cream
Kakababeeeee
|

我用緊美國雅兒嘅一支噴霧➕潤膚露,仲有椰子油,搽全身啊,如果五係干到飛起
udonnut
|
噴avene保濕水+bio oil鎖水
haha748494
|
天氣轉凍,真系好乾燥,我就擦囝囝舊年用果D cream抹下手同腳。