有冇6歲以下小朋友免費自助餐/放題?

晴朗ma
|
請推介!
晴朗ma
|

pbpk03845784
|
晴朗ma 發表於 18-10-6 16:38
請推介!

紅磡乜乜酒店好似係
toffeechoco
|
會展Congress Plus
ChuChu0808
|
holiday inn 自助餐
MANVN
|
薈景
Ngonyi
|
[email protected] 兩個大人一個十歳以下小童免費
wcpcelia    發表於 18-10-7 09:51
honthont
|
cafe east
bongbongpatty
|
Ngonyi 發表於 18-10-6 23:28
[email protected] 兩個大人一個十歳以下小童免費

呢間真係無野食
good_pig
|
bongbongpatty 發表於 18-10-7 16:30
呢間真係無野食

點無嘢食法?
creambb
|
晴朗ma 發表於 18-10-6 16:38
請推介!

K11 hyatt, 今日食完
yucl_hk
|
憑Visa白金卡、Visa Signature卡、Visa Infinite卡,於香港金域假日酒店Bistro on the Mile 享用自助午餐及自助晚餐,可享高達75折優惠,兩位12歲或以下兒童與兩名付費成人同行亦可享用為免費自助餐。

二大人帶二細路
kiwi_kiwi
|
金域假日酒店今年12月底前,兩個大人可帶兩個12歲樓下免費,不過要用visa白金卡。大人仲可以有折(唔記得八折or七五折)
wcpcelia    發表於 18-10-8 12:21
晴朗ma
|
yucl_hk 發表於 18-10-7 19:29
憑Visa白金卡、Visa Signature卡、Visa Infinite卡,於香港金域假日酒店Bistro on the Mile 享用自助午餐及 ...

Thank you!
rabbitbaby2011
|
kiwi_kiwi 發表於 18-10-7 19:32
金域假日酒店今年12月底前,兩個大人可帶兩個12歲樓下免費,不過要用visa白金卡。大人仲可以有折(唔記得八 ...

好食嗎?
kiwi_kiwi
|
rabbitbaby2011 發表於 18-10-15 22:34
好食嗎?

我覺得多嘢食呀。你可以去openrice睇吓人哋d comments再決定。
kahleychan
|
君悅酒店buffet 6歲以下免費
pe540
|
留毛
melodykitty
|
回覆 bongbongpatty 的帖子

呢間完全吾掂