孕婦胸圍和底褲

chanheihei10
|
請問大家去邊度買孕婦胸圍同孕婦底褲?有無又平又舒服的品牌推介,謝謝^^
Cindy曾
|
chanheihei10 發表於 18-10-7 09:26
請問大家去邊度買孕婦胸圍同孕婦底褲?有無又平又舒服的品牌推介,謝謝^^
...

UNIQLO
naiyiubb
|
睇blog 有人介紹淘寶霞琪
話好平 質地唔錯
不過我冇買過 會考慮
pigpiglamlam
|
我都推薦U記,bra可以試一定啱身
企鵝仔小P
|
chanheihei10 發表於 18-10-7 09:26
...

我用緊台灣mamaway okay r, 好舒服
之前做緊promotion $700幾左右有3個
(買2送1)
生左之後餵奶用都okay
dolldollk
|
U記
yimanyip
|
Cindy曾 發表於 18-10-7 10:55
UNIQLO

我行過無得買
hamsterma
|
...

我都係去實體店買
我要做媽媽
|
你可以去HM或者UNIQLO,我果時候底褲冇換,bra就換咗
cookiexmonster
|
...

之前帶左一排uniqlo,但著到個胸冇咩形。之後係一田買左幾個010,覺得幾承托同舒服
GCHK
|
Cindy曾 發表於 18-10-7 10:55
UNIQLO

我都係去UNIQLO度買,好舒服
Cindy曾
|
GCHK 發表於 18-10-7 21:32
我都係去UNIQLO度買,好舒服

以前都有買開,舒服又便宜!
mickeyfan
|
回覆 Cindy曾 的帖子

Me too平,舒服
JD930
|
...

Mothercare或者Bravado好舒服又有承托,大慨四百零蚊個好抵... 之後餵奶都可以著
swen0118
|
一田010呢排特價 買左3個 都幾舒服
Mochimi
|
cookiexmonster 發表於 18-10-7 21:31
之前帶左一排uniqlo,但著到個胸冇咩形。之後係一田買左幾個010,覺得幾承托同舒服
...

我同你一樣呀,本身買uniqlo,貪佢平,但個型麻麻地,後尾著010覺得承托好好多
missbochu
|
swen0118 發表於 18-10-8 00:16
一田010呢排特價 買左3個 都幾舒服

010 係個牌子名? 同埋得一田有專櫃? THANKS

pearluffy
|

請問係咪得一田有010?
我都買咗u記、真係舒服,朋友都話舒服但佢都話胸好似變變地形

RubyYu07
|
我都係去UNIQLO買,幾舒服