5周,肚痛,正常?

mamafreshbie
|
我想問下咁多位,我未睇醫生,但用左2⃣️次驗孕棒確定係有左。預產應該6月初依家5weeks。 成日個肚都有d扯住隱痛,感覺有少少似之前M痛。正常嗎?

我諗住下星期先睇醫生。
kmbb519
|
正常 恭喜你

我一直到7w先知有左,期間一路有m痛,冤下冤下,所以一路以為係谷m....一路等佢黎
mamafreshbie
|
kmbb519 發表於 18-10-7 11:19
正常 恭喜你

我一直到7w先知有左,期間一路有m痛,冤下冤下,所以一路以為係谷m....一路等佢黎:ha ...

多謝你!都恭喜你呀!我今次第一次,好緊張!祝大家一切順利!
kmbb519
|
mamafreshbie 發表於 18-10-7 11:22
多謝你!都恭喜你呀!我今次第一次,好緊張!祝大家一切順利!

大家咁話,祝你一切順利 一般 6-7週先睇醫生最好,不過要預早book定呀,好多都好full, 你打定去預約先
Hinhinhinbb
|
恭喜!我都係剛剛驗到有咗,唸緊幾時去排期,驚太早唔確定...
hamsterma
|
mamafreshbie 發表於 18-10-7 11:15
我想問下咁多位,我未睇醫生,但用左2⃣️次驗孕棒確定係有左。預產應該6月初依家5weeks。 成日個肚都有d扯 ...

恭喜恭喜!有d人會甘樣
我要做媽媽
|
正常架,你最緊要就係要休息多D亞
kmbb519
|
Hinhinhinbb 發表於 18-10-7 20:02
恭喜!我都係剛剛驗到有咗,唸緊幾時去排期,驚太早唔確定...

你可以打定去私家醫生度約左先,佢會同你約一個合適的日期 早打好過遲打,遲打會full
GCHK
|
正常欸,祝你一切順順利利
mendy118
|
mamafreshbie 發表於 18-10-7 11:15
我想問下咁多位,我未睇醫生,但用左2⃣️次驗孕棒確定係有左。預產應該6月初依家5weeks。 成日個肚都有d扯 ...

多休息瞓多d會好d
haha748494
|
恭喜晒,只要無流啡見紅就唔洗擔心。痛可以系子宮擴張。