朋友突然吾秋吾睬

tessy1217
|

自問冇得罪佢,工作上要幫忙都一定幫,要幫忙淘野,開句聲即刻幫佢買,都下下墊左先,見面至慢慢計,從來同佢冇計,今日咁啱碰見,佢直行直過,d野放左係我度,招呼都冇打就自己入黎拎走,佢一路全程講近電話,我都不便打擾,只係拍下佢手臂打招呼,但佢頭也不回,俾著jm們會點做?

更新:
終於知道個原因,仲要係第三者話我知,原來嬲我同佢一個佢吾鐘意既人有兩句,就咁就吾睬我
dder
|
問下係咪有誤會
Sunday12
|
好明顯佢嬲咗你

雖然唔知乜嘢事

你以後都唔好做好人, 唔使幫佢淘
Cateye8888
|
重好,唔駛煩你買Tao bao
YY1101
|
幸福吾係必然
你朋友吾珍惜你
佢走寶
Mrs.Kangaroo
|
tessy1217 發表於 18-10-7 13:14
自問冇得罪佢,工作上要幫忙都一定幫,要幫忙淘野,開句聲即刻幫佢買,都下下墊左先,見面至慢慢計,從來同 ...

去关心下佢有冇事先,关心多一次,都唔睬先放棄。
tessy1217
|
dder 發表於 18-10-7 13:17
問下係咪有誤會

我想問架,但佢一路講近電話兼兜路行,我完全冇機會
Mnbvcxdsa
|
自問冇得罪佢,工作上要幫忙都一定幫,要幫忙淘野,開句聲即刻幫佢買,都下下墊左先,見面至慢慢計,從來同 ...
比我如果覺得呢個朋友值得維繫做朋友,我會直接問佢,如佢都唔睬我,我隨緣

wcpcelia    發表於 18-10-7 17:12
worthy
|

由得佢
tessy1217
|
Sunday12 發表於 18-10-7 13:19
好明顯佢嬲咗你

雖然唔知乜嘢事

做好人吾近要,我重視佢所以乜都肯幫,但換來不明所以既吾秋吾睬
tessy1217
|
Cateye8888 發表於 18-10-7 13:21
重好,唔駛煩你買Tao bao

麻煩吾緊要,可惜啫
tessy1217
|
YY1101 發表於 18-10-7 13:21
幸福吾係必然
你朋友吾珍惜你
佢走寶

無言
happyty
|
佢係咪講緊個重要電話?會否正與電話中人吵架中,所以看不到其他人?或者俾多一次機會大家,問佢發生何事。
YY1101
|
tessy1217 發表於 18-10-7 13:30
無言

好明你心情
我都試過
tessy1217
|
Mrs.Kangaroo 發表於 18-10-7 13:22
去关心下佢有冇事先,关心多一次,都唔睬先放棄。

我會再搵機會問下
無話可說
|
whatsapp佢問下咩事,唔彩就算,以後唔會再幫淘寶,計清晒d數
tessy1217
|
happyty 發表於 18-10-7 13:30
佢係咪講緊個重要電話?會否正與電話中人吵架中,所以看不到其他人?或者俾多一次機會大家,問佢發生何事。 ...

一定吾係重要電話,全程笑住傾,我亦拍左佢手臂一下示意,但佢走左去
tessy1217
|
YY1101 發表於 18-10-7 13:31
好明你心情
我都試過

咁你點處理?
tessy1217
|
無話可說 發表於 18-10-7 13:33
whatsapp佢問下咩事,唔彩就算,以後唔會再幫淘寶,計清晒d數

已經計清,佢仲要wat我話放左係某人度,叫我自己問嗰個人攞
tessy1217
|
worthy 發表於 18-10-7 13:27
由得佢

好難由得佢,我超級吾開心