拼多多,比淘寶更便宜

ko3go
|
「拼多多」
朋友介紹的

可以一齊拼,拿一個更便宜的價錢
又可以砍價,免費獲取

我試了一下,拼了這個,等齊人便可!

Fab91
|
你 google 一下 "拼多多 假貨",再拍唔遲
leekun
|
淘寶優惠券領取 www.ladiestreet.com
免證記 即時使用
lyh80115
|
Fab91 發表於 18-10-7 14:01

其實唔洗怕,搜淘寶 假貨,一樣多如牛毛
333s    發表於 18-10-10 08:38
lyh80115
|
上個月拼咗呢個,領券再買好平。拼多多裏面好多活動版面,要四圍逛下先搵到著數。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ko3go
|
Fab91 發表於 18-10-7 14:01

不買貴價貨,不買牌子貨
淘寶都係咁~
333s    發表於 18-10-10 08:38
pyng4030
|
ko3go 發表於 18-10-8 21:13
不買貴價貨,不買牌子貨
淘寶都係咁~

親說得全對呀

我今年都開始玩拼多多, 成日去買生果, 同埋買幾元嘅家庭用品, 勝在全場都是單件包郵, 抵過淘寶

ko3go
|
pyng4030 發表於 18-10-9 05:34
親說得全對呀

我今年都開始玩拼多多, 成日去買生果, 同埋買幾元嘅家庭用品, 勝在全場都是單 ...

同一款產品,
只要係非牌子貨,又本身係唔高價值既平野,
拼多多見平幾蚊,真係真心想試,
還有佢有個砍價,我未試過,
朋友話試過砍了些家居用品回家,全免。。。(大陸包郵佢又身在大陸...)
just4baby
|
咩叫「拼多多」?
333s
|
看报道, 正版玩具, 貴。

想玩, 有的人.... 就是想買仿的。買仿的。 实在D。玩一玩。

在消費者立場, 是對。

在設計師立場, 是错的。

唔好插我。唔使激動。冷靜,思考下。

lyh80115
|
just4baby 發表於 18-10-10 04:04
咩叫「拼多多」?

另一購物網站,主打地攤貨,直接威脅淘寶。
http://m.pinduoduo.com/
hiko234
|
淘寶買野保障多D,因為D賣家都交咗保證金,但係拼多多就唔洗哦,好易買到貨不對板,甚至唔發貨俾你架
ko3go
|
just4baby 發表於 18-10-10 04:04
咩叫「拼多多」?

佢呢個係搵人一齊拼,便可以用較便宜些既價錢買到同款的物品。
或砍價方式,砍到零價錢便可以有件物品等等。。。

lyh80115
|
hiko234 發表於 18-10-10 16:59
淘寶買野保障多D,因為D賣家都交咗保證金,但係拼多多就唔洗哦,好易買到貨不對板,甚至唔發貨俾你架 ...

其實都係收貨先確認,有退貨退款機制,商户到某個規模都要交保證金。

點都好過facebook買嘢,畀晒錢等佢寄,唔寄就渣都無!但都有人幫襯先勁!

其實我買得更保守,幫襯京東自營多,淘寶都一樣唔係太規範。
kc58
|
點俾錢?八達通都可?