想讚一讚龔羽一醫生

chau_kn
|
昨日係龔醫生做照結構,好細心,好認真檢查,姑娘都好好人,值得一讚👍
tiredfatmama
|
chau_kn 發表於 18-10-7 14:09
昨日係龔醫生做照結構,好細心,好認真檢查,姑娘都好好人,值得一讚👍 ...

龔醫生診所是香港做無創產前基因檢測最平既地方,多謝佢令香港有更多媽媽有能力做到相關既檢測
KwongYuki
|
tiredfatmama 發表於 18-10-7 14:36
龔醫生診所是香港做無創產前基因檢測最平既地方,多謝佢令香港有更多媽媽有能力做到相關既檢測
...

May I know the price?
tiredfatmama
|
KwongYuki 發表於 18-10-7 14:59
May I know the price?

$2,800
ipcs
|
tiredfatmama 發表於 18-10-7 15:27
$2,800

結構唔駛咁貴,我舊年10月尾做Nifty是2800,佢派了價錢表,結構當時收2200。
babygb
|
昨日係龔醫生做照結構,好細心,好認真檢查,姑娘都好好人,值得一讚👍 ...

請問多唔多人等吖
Sandstar
|

同幾個識既媽媽都覺得佢好差!無醫德!
newspaperhang
|
Sandstar 發表於 18-10-7 19:46

唔會再去幫襯佢
Sweetbabymom
|

我都覺得佢d脾氣好差
mrscatcat
|

想問你做完結構後。有冇比返份報告你架?我做完冇比既。
martinchong
|
tiredfatmama 發表於 18-10-7 14:36
...

上個星期係龔醫生做Nifity pro $3500 包產檢

我見BK 有媽媽 推介楊式穎醫生做
Nifity Pro $2800 喳 包產檢
ysl612
|
我都聽過話楊式穎醫生Nifty pro$2800包產檢3D/4D超聲波,同埋so far d媽媽comment 都係話佢細心同nice. 我都啱啱先有左,都考慮緊之後睇楊醫生
chau_kn
|
回覆 mrscatcat 的帖子

有報告呀~姑娘重打電話提我收報告。
mrscatcat
|
chau_kn 發表於 18-10-8 11:50
回覆 mrscatcat 的帖子

有報告呀~姑娘重打電話提我收報告。

你份報告係email比你嗎?
奇怪我冇既。
果日做完結構得相薄
ipcs
|
Sweetbabymom 發表於 18-10-7 21:38
我都覺得佢d脾氣好差

點差法?我只是覺得佢好嚴肅,好似唔識笑好惡咁,但應該講嘅野都會講。
google_hi
|
讚就未至於,一分錢一分貨,中至下,合理啦,
Sweetbabymom
|
ipcs 發表於 18-10-8 12:32
點差法?我只是覺得佢好嚴肅,好似唔識笑好惡咁,但應該講嘅野都會講。
...

詳細吾好講啦,當佢心情吾好啦
chau_kn
|
回覆 Sweetbabymom 的帖子

反而我果日佢好好笑容~
zzzo_eyyy
|

我都係咁話,我之前係佢度做T21,唔知係咪佢趕住食飯定係無耐性或者係佢性格唔太識講嘢啦,佢話我頸皮有啲高叫我最好過多幾日再嚟度多次,咁過多幾日我都出T21報告,如果T21報告正常咁我係咪唔洗擔心呢?呢個問題我問佢,佢講咗啲唔係答案又可圈可點嘅嘢,咁我同我先生都聽唔明佢講乜,咁佢就話:「我講2次你地都唔明,咁我唔講啦」,之後真係完全唔再講,呢個醫生真好嘢,連個護士都睇唔過眼,抽血個陣好細心咁同我講返頭先個問題我先條氣順啲,其實醫生做到佢咁真係好無專業,完全唔會介紹佢俾任何朋友,係我睇過最差嘅醫生

gnidnay
|
我都覺得佢好冇醫德,我絕對唔會介紹fd去睇佢。上年去揾佢想做Nifty, 佢照左一分鐘就話頸皮厚做唔到,仲話頸皮咁厚好大機會係唐氏架喇,仲話本來係開心事變到咁,又真係唔好彩嘅。佢冇安慰嘅說話都算喇,都唔洗咁嘅態度嘛。我第一胎乜都唔識比佢嚇到喊左出黎。之後睇左第二個醫生抽左絨毛,個仔最後平安出世,就黎一歲喇。