網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好耐冇淘祛濕足貼,之前嗰間已經冇左,請問有jm淘開邊間ok嗎?thx

男爵府

正品老北京足贴艾草足贴竹醋护理养生睡眠用脚贴艾叶足底贴女【包邮】
【在售价】25.80元
【券后价】20.80元
【下单链接】http://m.tb.cn/h.3SGfegk
-----------------
复制这条信息,¥uiX7b5KwQJV¥ ,打开【手机淘宝】即可查看

你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

別墅

淘寶優惠券領取 www.ladiestreet.com
免證記 即時使用

子爵府

seenine 發表於 18-10-7 18:36
正品老北京足贴艾草足贴竹醋护理养生睡眠用脚贴艾叶足底贴女【包邮】
【在售价】25.80元
【券后价】20.80元 ...

thanks so much!就決定呢款!

請問是否一般私集都會送貨的?thanks again

男爵府

回覆樓主:

我係用私集運送貨,無問題啊!我用左後覺得好似好訓左同個人訓醒無咁累。初初日日用,好似有排毒感覺,日日都有得大便。宜家隔兩三日用一包。唔使日日貼。

子爵府

seenine 發表於 18-10-7 22:11
我係用私集運送貨,無問題啊!我用左後覺得好似好新左同個人訓醒無咁累。初初日日用,好似有排毒感覺,日日 ...

我之前都淘好多呀,但太耐已經冇左間店,我都覺得有效呀,嗰時差不多晚晚貼(我淘左幾百塊了),近期搵番變硬左嗰d嚟用,都重work
我覺得用完之後嗰日,好明顯會精神得多,我用足貼係明顯有效過飲祛濕茶。
謝謝你的推介,淘寶太多睇到眼花,我怕淘左d貼唔實,我而家跟你嗰間揀150貼,好扺用!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

【在售价】25.80元

請問艾味重嗎?我好怕艾草味,thx

男爵府

blackberry 發表於 18-10-8 12:22
請問艾味重嗎?我好怕艾草味,thx

初初收貨時包得好密實。無乜味,打開來用就一定有少少艾草味,我本身就鍾意艾草嘅味道。足貼既味其實好細,燒艾就會好大味。

大宅

seenine 發表於 18-10-8 19:31

初初收貨時包得好密實。無乜味,打開來用就一定有少少艾草 ...

请问你是用那间私集?

男爵府

POTATOYUNG 發表於 18-10-15 09:52
请问你是用那间私集?

我用點對點集運的。其他私集我都用過,全部都順利送到香港。
你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人。

大宅

請問是否好用?我都試買黎用先,謝謝

象牙宮

cameo 發表於 18-10-7 18:32
好耐冇淘祛濕足貼,之前嗰間已經冇左,請問有jm淘開邊間ok嗎?thx

可考慮以下來蒸腳祛濕,很舒服的。
不占地方,性價比高。
冬天取暖也合用。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

333s 發表於 18-10-19 00:16
可考慮以下來蒸腳祛濕,很舒服的。
不占地方,性價比高。
冬天取暖也合用。

請問有無link? 我用蒸足揾唔到呢款,謝謝你

用戶要求終止服務

【在售价】25.80元

我剛想拍,店家給我買一送四,兩盒貼+2樽精油$39.8還有領卷減15元,共24.8可以買了⋯⋯100貼

https://item.taobao.com/item.htm?id=577863585132

大宅

^—^ 發表於 18-10-19 20:46

我剛想拍,店家給我買一送四,兩盒貼+2樽精油$39.8還有領卷減 ...

我按這條link價錢是$39.8?

用戶要求終止服務

catgothien 發表於 18-10-20 01:33
我按這條link價錢是$39.8?

吾好意思,我在一淘網買的,要領卷15元后24.8元.... 我再問客服,他們也不清楚,要在一淘網才有15元卷,和淘寶網互通的,要下載....

大宅

^—^ 發表於 18-10-20 08:41

吾好意思,我在一淘網買的,要領卷15元后24.8元.... 我再問客 ...

請問是淘寶網嗎?還是另一個網?謝謝

用戶要求終止服務

catgothien 發表於 18-10-20 09:59
請問是淘寶網嗎?還是另一個網?謝謝

係另一個網,但當你喺淘寶網加貨物響購物車,佢自動會出現,刪減亦一樣,但佢收貨後16日會有返利,返利係可以用嚟下次買嘢.....

因為用距離買野,真係平好多……我都係呢度嘅JM介紹,你可以研究下,我都係用咗個幾月.....

我之前購物有返利,再減多九個幾,佢寫係阿里巴巴旗下嘅網.....

大宅

^—^ 發表於 18-10-20 10:35

係另一個網,但當你喺淘寶網加貨物響購物車,佢自動會出現, ...

多謝你詳細解答喔,咁請問想去個個網係叫咩名?我想學用,慳到幾多就幾多

用戶要求終止服務

catgothien 發表於 18-10-20 10:51
多謝你詳細解答喔,咁請問想去個個網係叫咩名?我想學用,慳到幾多就幾多

...

一淘網,你在app store search下,有啲有卷又返利,真係好多,價錢差好遠.....

首頁

尾頁

跳至