有無sis 用開fresh? 有咩好用?有無用soft cream 條line?

sabinbin
|
用開Cdp 全條line, 見fresh 好似都好好咁,話囇係Lv group
ruthccc
|
sabinbin 發表於 18-10-7 19:05
用開Cdp 全條line, 見fresh 好似都好好咁,話囇係Lv group

我有fresh Mask 正價 6折出售
chung_ma
|
ruthccc 發表於 18-11-9 22:32
我有fresh Mask 正價 6折出售

有無sleeping mask ?
ruthccc
|
chung_ma 發表於 18-11-9 23:53
有無sleeping mask ?

pm
lovely_pooh
|
sabinbin 發表於 18-10-7 19:05

有用開 fresh black tea line, 我覺得幾好用, 最鐘意 sleeping mask,我覺得用完第二朝會光澤亮白左!用左差不多三樽,一樽用到一年,好抵佢啲 toner, serum and cream 都好保濕,味道好 relax!
我用左 fresh 兩三年,有勁多 sample, 如果你有興趣試下呢個牌子 d 野, 可以搵我
Moppyhaha
|
之前都用過fresh ...我覺得唔夾我,如果Lv group嘅話,我轉左用茶靈,我覺得好用..
檸檬茶LT
|
lovely_pooh 發表於 18-11-10 10:04
有用開 fresh black tea line, 我覺得幾好用, 最鐘意 sleeping mask,我覺得用完第二朝會光澤亮白左!用左 ...

我想試下佢d skin care ar, 混合性皮膚,有冇咩sample啱我?
lovely_pooh
|
檸檬茶LT 發表於 18-11-11 18:32
我想試下佢d skin care ar, 混合性皮膚,有冇咩sample啱我?

Rose line 係純補濕,會清爽啲, black tea line 就係補濕緊緻啲~ 兩隻都好好味 冬天我覺得用 black tea 好啲,rose 岩夏天多啲
deer123
|
除左mask, 佢d cream我查完會痕