有冇人著Adidas ultxx boost?

kid
|

或有更舒服推介

Georgette
|
ultra boost?
kid
|
Georgette 發表於 18-10-7 19:23
ultra boost?

係呀(emoji)
MeowMuiMui123
|
我。有腳底跟膜炎,著咗有好轉。
佢有條Stella McCartney line。幾靚几易襯衫。
Georgette
|
kid 發表於 18-10-7 19:25
係呀(emoji)

我仔,佢話超舒服
kiki530
|
kid 發表於 18-10-7 19:06
或有更舒服推介
Adidas 鞋底比較硬
HLGrape
|
我有著boost系列一路都滿意個舒適度,但想買新波鞋時硬係揀唔啱啲新款,之後喺Nike試咗epic react(只因為我鍾意個款), 點知發覺重舒服過boost! 連我老公係boost die hard fan都話個底更舒服,同埋款又靚啲,我即刻買咗對
kid
|
HLGrape 發表於 18-10-7 21:14
我有著boost系列一路都滿意個舒適度,但想買新波鞋時硬係揀唔啱啲新款,之後喺Nike試咗epic react(只因為我 ...

大約幾$
HLGrape
|
kid 發表於 18-10-7 21:21
大約幾$

$1299,公價冇折
kid
|
HLGrape 發表於 18-10-7 21:24
$1299,公價冇折

底過Adidas ub
Rilakkuma12
|
我有著boost系列一路都滿意個舒適度,但想買新波鞋時硬係揀唔啱啲新款,之後喺Nike試咗epic react(只因為我 ...

但係腳濶唔啱着,好似企唔穩
katrinapoon
|
MeowMuiMui123 發表於 18-10-7 19:39
我。有腳底跟膜炎,著咗有好轉。
佢有條Stella McCartney line。幾靚几易襯衫。
...

咁橋,我都係腳跟膜炎。也好左好多,可惜最近轉了工作環境,不能再著了,惟有行少啲喇
HLGrape
|
kid 發表於 18-10-7 21:25
底過Adidas ub

真係睇腳形,佢鞋形偏細同窄,我要買大一個碼先夠長,我腳冇肉同窄都ok, 腳闊就可能唔啱
cheung2000
|
kid 發表於 18-10-7 21:25
底過Adidas ub

紅磡Adidas outlet都有Stella McCartney ultra boost款, 舊年同老公一人一對,3件仲有75折
kenix_kwok
|

泥對好舒服 去行山冇問題 好㡳超舒服
wcpcelia    發表於 18-10-8 15:51
上校車
|
Ultra Boost 正,舒服過NMD
tsung
|
或有更舒服推介

可試ultra boostx,更貼合女性腳型
MeowMuiMui123
|
cheung2000 發表於 18-10-7 21:38

紅磡Adidas outlet都有Stella McCartney ultra boost款, ...

多謝jm資料。我下次去睇下先。
kenix_kwok
|
上校車 發表於 18-10-7 21:46
Ultra Boost 正,舒服過NMD

有冇樣睇下
sharon26788
|
或有更舒服推介

我仔著緊,我就著NB嘅247,都好舒服喔