有紋眼線嘅可以分享下痛唔痛

YWCCL
|
黎緊會去紋眼線,係唔係好痛架,仲話要整1-1.5小時, 而家有d驚驚地,
細姐姐
|
YWCCL 發表於 18-10-7 21:39
黎緊會去紋眼線,係唔係好痛架,仲話要整1-1.5小時, 而家有d驚驚地,

會敷 麻藥,做時唔痛,唔驚

但做完會腫最少4,5 日
superya
|
痛、以後唔做
sophialihk
|
細姐姐 發表於 18-10-7 21:55

x2
heiheiada
|
話說有親人去左紋,紋嘅時候有落麻醉藥,咁所以之後佢抺眼水時不知不覺大力左,而佢對眼就係咁洗眼水。結果整花左眼角膜,入左醫院。
Elevenbaby
|
回覆 YWCCL 的帖子

上個月紋左,唔痛呀,腫左1日就無野,但整左對眼好精神
qq媽媽咪
|
小小痛,冇咩腫
babybabywanted
|
痛~ 但值得~
心日天
|

痛呀,但紋左又好方便
gor_gor
|

我就有吉吓吉吓既感覺,仲有啲拿拿地,未至於去到痛嗰種感覺。

紋完第二日勁腫,腫咗2日左右。
霧飛行
|
回覆 gor_gor 的帖子

超極痛~
magicbaby8486
|
痛,眼嘅皮膚係最薄,如果兩隻眼一齊敷麻藥,先做果隻眼會好d,後做果隻最痛,麻藥開始過
YWCCL
|
好驚Tim
ddfannybb
|

有敷麻藥,唔痛
babybabywanted
|
ddfannybb 發表於 18-10-8 14:47
有敷麻藥,唔痛

敷左都痛架喎,只係痛少d咁解~
我估以上分享的人都會有敷麻藥先做啩....

不過我朋友佢話真係唔痛,佢係無眼水的人,紋眼線師父都有話眼水少的人痛的機會少好多,但太無眼水的人係表示唔知心肝脾肺腎邊度有問題(佢有講位置,但我唔記得... )
幸福謝師奶
|
好痛
鰻魚仔
|
痛唔痛睇手勢,朋友試過有些勁多客的,趕住做,唔等藥效發揮就動手,就會痛。

細心的師傅可以唔痛,唔那眼又唔腫,睇下遇唔遇到 好師傅
豬仔嘜
|
做左差唔多兩星期
其實我前後做過3個紋繡師,做左咁多次都唔可以話痛,係痕痕地咁囉
事後先會有d痛
Bomb2013
|
朋友上月紋話唔痛話收尾小小痛似比針吉咁
mao2008
|
好睇師傅功力