自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

男爵府

關係一般佢又鬧過你,一定唔會去!有咩都唔會親密到同你講秘密作決定,直接話出唔到去帶過就算,再唔係問佢咩事要唔比其他人知,直接話佢知有咩最好仔女一齊傾,因為你擔當唔起!老實講,你又唔夠硬淨,仲要單對單,講咩都唔會有人幫到你!

別墅

章魚妹妹 發表於 18-10-8 00:11
關係一般佢又鬧過你,一定唔會去!有咩都唔會親密到同你講秘密作決定,直接話出唔到去帶過就算,再唔係問佢 ...

咁又係。。平時番去食我都唔想答佢d無聊問題。。叫c6識做幫我頂下。。
1個鐘lunch。。其實如果冇興趣同佢傾。。冇重要野講。。。。可以好難過

水晶宮

我唔會去架。有咩好傾

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

shansqr 發表於 18-10-8 00:02
果日係番工日子。。。
除非請假。。或者真係作個大話。。

吹水姐又唔洗真請假……重要講完大話唔好落下食午餐,叫外賣好啦!廢事你99卜你!
其實你咁驚左諗又諗……幫自己打支強心針就頂硬上啦……食過lunch姐……

別墅

貧窮媽媽 發表於 18-10-8 00:16
我唔會去架。有咩好傾

哈哈。。我心都係咁諗。。。
自己阿媽/阿爸都唔會咁樣約c6出黎。。。
另一個問題係。。。如果真係赴約。。應該我請/佢請/AA
我個腦入面而家好多問題。。訓唔到覺。。。

伯爵府

唔會去啦,又要翻工大條道理唔洗應酬佢……

別墅

QY08040408 發表於 18-10-8 00:20
唔會去啦,又要翻工大條道理唔洗應酬佢……

佢就係捉住"番工都要食飯"。。。"我放假過黎搵你"。。。
所以推又好似好難。。。
一係咋病。。。
但冇理由預知幾日後病

公爵府

shansqr 發表於 18-10-8 00:01
佢身體的確有事
但c6好少理佢。。姑奶嫁左都仲會幫佢分憂。。
唔知會唔會咁拎黎比較。。。

心抱與女兒有什麼好比較? 女兒是她十月懷胎,又要供書教學的養大,女兒關心她是理所應當,但心抱沒有受過佢的恩惠,她也未曾十月懷胎or供書教學,心抱與她完全無血緣關係,有什麼可以比較的? 不要跟我說女兒是外嫁 ,沒有義務關心父母,99你明知道女兒是外嫁的為什麼還要生?無人逼你養呀?係咪? 無理由叫一個完全無血緣關係的人來代替你女兒呀? 如果可以替代,咁你當初為什麼不直接生一個心抱咪得Lo ? 何苦生一個無用的女兒?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

shansqr 發表於 18-10-8 00:22
所以推又好似好難。。。
一係咋病。。。

所以咪話要"絕 "d
總有離別的時候

子爵府

所以推又好似好難。。。
一係咋病。。。

其實,有乜好驚啫,咁咪去食飯囉! 唔好將d 事情搞到咁複雜,大方d, 去同你99 食個lunch lor

第日。你都做人99, 如果個新抱當你外人咁,怕咗你,避開你,你會點吖! 鬧又好,話又好,都係一次啫,你同99 関係好d, 我諗你老公係會開心d

伯爵府

所以推又好似好難。。。
一係咋病。。。

翻工食lunch個個鐘都應付你?好大壓力姐,直接叫你C6拒絕佢……

別墅

美之選468 發表於 18-10-8 00:24
心抱與女兒有什麼好比較? 女兒是她十月懷胎,又要供書教學的養大,女兒關心她是理所應當,但心抱沒有受過 ...

感受很大。。我生2個都係女。。都有諗過。。
但我自己娘家。。。就是重男輕女。。嫁左就唔理了。。。佢地也當了新抱是女兒(因為同住。。亦幫佢地生左2個男孫。。)。。
而我就好似潑出去的水。。2女都是8個月大才見第一次。。。好見外。。。
我童年一點也不快樂。。哥哥弟弟做咩都得。。自己放假只能在家默書。。。
所以嫁人我好開心。。可以自己重新組織一個家庭。。。我都希望2個女第時嫁左都可以番黎陪我食飯。。。

別墅

細姐姐 發表於 18-10-8 00:30
其實,有乜好驚啫,咁咪去食飯囉! 唔好將d 事情搞到咁複雜,大方d, 去同你99 食個lunch lor

第日。你都做 ...

都可能係我諗多左。。。
咁如果係你。。你會請佢。。定aa?

子爵府

shansqr 發表於 18-10-8 00:33
都可能係我諗多左。。。

梗係爭住俾錢請佢啦!

侯爵府

都可能係我諗多左。。。

人情世故,佢係你奶奶是長輩,
就梗係你請佢食飯啦

珍珠宮

shansqr 發表於 18-10-8 00:10
我俾佢鬧果次。。因為起房喊到佢走冇出黎同佢say bye...同埋搵c6同佢講唔好再黎幫我坐月。。。之後唔知佢 ...

係囉~你99都有前科,你仲單獨同佢見面,明俾位佢入啦~我寧願均真D,老公在場,清清楚楚!

子爵府

都可能係我諗多左。。。

最重要係搞好個関係。等你老公知你大方得體,識做人。佢都會欣賞你多d, 真架。我個人经驗嚟㗎!

佢養大個仔。娶咗老婆,個亞媽係會有失落感

真心又好,做戲又好。维持個良好関係好重要

別墅

細姐姐 發表於 18-10-8 00:39
最重要係搞好個関係。等你老公知你大方得體,識做人。佢都會欣賞你多d, 真架。我個人经驗嚟㗎!

佢養大個 ...

我都有咁諗過。。。
但c6話我個人比較眼淺同eq低
好易將心情寫出面上
如果去到真係搞唔掂就冇佢幫我收科。。
但我都想自己改變下。。學下獨立d..控制下情緒

琥珀宮

回覆樓主:

搵你老公一齊去

禁止訪問

首頁
23456...10

尾頁

跳至