今日去左海港城shlseidx度試做facial

sman
|
做左個FS產品做既熱石facial,係買產品送既,環境舒服既,效果一般,做完佢問我join唔join plan,好似每次$1080,五送一,都唔算貴既,考慮中……

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
stef
|

效果一般都仲考慮嘅?
或者有無其他line?

我喺日本做過synactif 都覺得無咩特別。
sman
|
stef 發表於 18-10-8 10:58
效果一般都仲考慮嘅?
或者有無其他line?

冇呀……銅鑼灣就有第2種,你都講得啱,效果一般應該唔洗諗,我見近近地,環境都relax,先考慮下,咁我唔諗lu,謝謝
stef
|
sman 發表於 18-10-8 15:03

冇呀……銅鑼灣就有第2種,你都講得啱,效果一般應該唔洗諗, ...

我記得有jm讚過Dior, 你可以睇下丫
mingaga
|
依家做facial唔會再join plan, 主要原因係,做得好嗰個, 好多時辭職早過你個plan完結。
仲要為效果普通,更加唔駛諗。
之前喺銅鑼灣都做過佢另一條line, future solution 送嘅Facial,同我做嗰個BA好好,按穴位又舒服、手勢又好,問佢喺邊度做,佢話只係試做服務先係佢
yokochiu
|
回覆 mingaga 的帖子

你好

勁同意= 依家做 facial 絕唔會 join plan!!
原因係 : 試做時超好, 開左頭求其, 好嗰個無左, 感覺極之差, 完全不對辦。

BA好好 (按穴位又舒服、手勢又好 -- 試做服務先係佢) = 呢個安排已嚇人啦!!!

謝謝

candycakee
|
想問下FS今年有無套裝?
sman
|
mingaga 發表於 18-10-8 15:08
依家做facial唔會再join plan, 主要原因係,做得好嗰個, 好多時辭職早過你個plan完結。
仲要為效果普通,更 ...

你地講得啱呀
sman
|
candycakee 發表於 18-10-9 20:56
想問下FS今年有無套裝?

吓……唔知喎,或者你等sogo感謝祭會有既
candycakee
|
sman 發表於 18-10-9 20:59
吓……唔知喎,或者你等sogo感謝祭會有既

上年有一套特別set
賣左幾個月
唔駛等sogo 感謝週
我見今年無人講應該無。。。
cdn
|
mingaga 發表於 18-10-8 15:08
仲要為效果普通,更 ...

佢都幾老實
mingaga
|
cdn 發表於 18-10-9 22:03
佢都幾老實

大家坦白啫,要我join plan, 都要俾啲信心我。

之前有啲無良嘅,買咗plan, 在某一個期限未用晒(例如半年要用晒10次)想要繼續做果一兩次,仲要比低按金,按金唔會俾返,要你買下一次的plan.....用呢啲低段手段綁住我,我冇再繼續買,豪比佢算數,仲叫埋我成班朋友一齊走。
如果要知呢啲經驗,我諗大把JM可以分享
sman
|
mingaga 發表於 18-10-9 22:12
大家坦白啫,要我join plan, 都要俾啲信心我。

之前有啲無良嘅,買咗plan, 在某一個期限未用晒(例如半年 ...

本來諗住近近地,有得諗咋,我自己好少好少做facial ,就係怕俾人sell,俾你一言驚醒左,都係睇定D先
meimeitse
|
我試做過一次shiseido,做完好油,而家keep住做緊Dior
晨霧姐姐
|
meimeitse 發表於 18-10-10 09:48
我試做過一次shiseido,做完好油,而家keep住做緊Dior

入會有送一次,我仲未去,唔知好唔好,驚hard sell
meimeitse
|
晨霧姐姐 發表於 18-10-31 23:05
入會有送一次,我仲未去,唔知好唔好,驚hard sell

環境我覺得好過Dior,但佢只按面,Dior會按全身,呢點啱我d,放心唔hard sell,直頭唔sell Tim只輕輕帶過package 幾錢咁,見我冇興趣佢都廢事理我