關於小米cam

heybrian
|
小米cam好用嗎?
之前睇話香港用用下update咗就用唔到,依家有解決了嗎?
同埋邊到有得買?上佢網頁佢缺貨......
香港好似有門市,依家有得買嗎?
好似豐澤,百老滙都有係唔係?
除左佢有冇其他好介紹?
好多問題唔好意思,唔該曬!
卡邦尼意粉
|
你既意思係指Car Cam, Smart Cam定係 Action Cam 先 ???
因為小米3隻Cam都有出, 你唔講清楚既話, 好難幫到你wor
heybrian
|
卡邦尼意粉 發表於 18-10-10 00:23
你既意思係指Car Cam, Smart Cam定係 Action Cam 先 ???
因為小米3隻Cam都有出, 你唔講清楚既話, 好難幫到 ...

唔好意思,係家用嘅米家智能攝影機1080P 雲台版
Thanks
卡邦尼意粉
|
小米果隻就唔清楚, 不過之前幫朋友買左呢隻小蟻, 隻APP用落無咩問題, 一般既功能都用得到, 佢就話唔錯, 我自己就用緊小蟻既Action Cam, 國外都有唔錯既平價, 你可以參考下 !
https://www.youtube.com/watch?v=kZSkWvHq3Wc

https://s.click.taobao.com/plsGdLw

heybrian
|
卡邦尼意粉 發表於 18-10-11 00:17
小米果隻就唔清楚, 不過之前幫朋友買左呢隻小蟻, 隻APP用落無咩問題, 一般既功能都用得到, 佢就話唔錯, 我 ...

Ok thanks
ahyee322
|
heybrian 發表於 18-10-10 07:33

上兩星期買左,覺得都ok,抵玩,官網已經賣斷貨,門市就唔知仲有無
nanababee
|
heybrian 發表於 18-10-10 07:33

咁岩既
我上星期都買左呢隻
暫時覺得幾好用
5R2H
|
我用緊小米隻小方1080, 大約$150,好清又平都好抵用,官網就唔見咗呢隻,唔知係咪舊款,而家雲台版取代咗,賣200幾文。
heybrian
|
ahyee322 發表於 18-10-11 19:44
上兩星期買左,覺得都ok,抵玩,官網已經賣斷貨,門市就唔知仲有無

我見到風習有得賣,不過就唔知好唔好用
易唔易斷線?
會唔會令到屋企啲wifi好慢?
因為我用100m hkbn怕會令到其他野上網有問題
heybrian
|
5R2H 發表於 18-10-12 00:24
我用緊小米隻小方1080, 大約$150,好清又平都好抵用,官網就唔見咗呢隻,唔知係咪舊款,而家雲台版取代咗, ...

新嘅貴咗成百蚊
heybrian
|
nanababee 發表於 18-10-12 00:17
咁岩既
我上星期都買左呢隻
暫時覺得幾好用

想買佢就因為佢平平地有售後。