去左試做jm介紹的Bellasonic

mini_mushroom
|
上個月見有jm分享部Bellasonic打氣機,話可以補濕去紅,收毛孔,inbox問左佢原來暗粒都急救到,
特登諗住今個月就去試下係咪真係work...我黎之前皮膚真係好乾好乾又會有粒粒,
所以第一個頭我揀左補濕黎做,
個頭look上面無咩大感覺,個feel似導精華,做完塊面好飽滿嘅

到第2個頭啦,之前睇個jm話會好痕,
我已經做好心理準備,但做落又唔覺痕,
係頻率D聲比較高,似係睇star war入面把劍揮來揮去個啲聲,做過ultherapy,我覺得濕濕碎啦

不過個therapist都好好,知我邊度位粒粒多既,
皮膚薄既位都會問一問我,幫我較下d度數
做完即刻照鏡睇,突出黎既粒粒同瘡無咁紅同平左,同埋最主要係睇落白淨左,水嫩左好多!
|
mini_mushroom 發表於 18-10-8 11:57
上個月見有jm分享部Bellasonic打氣機,話可以補濕去紅,收毛孔,inbox問左佢原來暗粒都急救到,
特登諗住今個月 ...

之後臨走我化妝都唔洗用corrector
佢地就叫我呢幾日搽多D補濕同靚野,
皮膚會吸收得好好,所以用啲靚嘅護膚品都唔怕吸收唔到!
等我返去開我新買嘅valmont黎用!!
再同大家update
一田花c9
|
回覆 mini_mushroom 的帖子

咁如果我敏感之後做,bellasonic係咪都去紅到?謝回答
2015PY
|
mini_mushroom 發表於 18-10-8 11:57
特登諗住今個月 ...

JM,你係Pico Combo後送Bellasonic or 只做Bellasonic呀?
hedyyyyy
|
做完Bellasonic塊面真係好水潤⋯
|
一田花c9 發表於 18-10-8 16:21
回覆 mini_mushroom 的帖子

咁如果我敏感之後做,bellasonic係咪都去紅到?謝回答

yes ah,上次個jm就係本身有D泛紅敏感,諗住退紅急救
|
2015PY 發表於 18-10-8 18:17
JM,你係Pico Combo後送Bellasonic or 只做Bellasonic呀?

我淨係做bellasonic咋,上次睇到呢度jm做就PM佢問,之後上網自己再係fb search覺得好似評價ok就諗住試吓
Jessieyin
|
有冇join呀?
我約咗星期5做
2015PY
|
Jessieyin 發表於 18-10-9 15:15
有冇join呀?
我約咗星期5做
做完5該分享下吖
Jessieyin
|
2015PY 發表於 18-10-9 16:15
做完5該分享下吖

呢間唔係A妹做呀
siukei
|
mini_mushroom 發表於 18-10-9 11:54
我淨係做bellasonic咋,上次睇到呢度jm做就PM佢問,之後上網自己再係fb search覺得好似評價ok就諗住試吓:f ...

A妹?
YSusanna
|
我都有做呀 塊面滑到扇手 入秋做 皮膚都穩定左 平時一轉季就爆粒粒
eee_babyking
|
有jm分享 不同精華 價錢不一樣
不知a妹用咩精華導入呢?
|
Jessieyin 發表於 18-10-9 15:15
有冇join呀?
我約咗星期5做

做完上來分享下
|
siukei 發表於 18-10-9 17:52
A妹?

我唔係A妹做啊,我係另外一間center做諗住試吓新野
我都有睇到呢個post!不過嗰陣已經問咗另外一個jm Book埋時間嚕,都覺得值得一try

|
eee_babyking 發表於 18-10-9 22:46
有jm分享 不同精華 價錢不一樣
不知a妹用咩精華導入呢?

我都唔知呀,因為今次我唔係try a妹,
不過我本身乾,要求佢哋用勁保濕勁保濕精華consult做皮膚分析嗰陣都見到我真係勁乾,仲有好多嘔心黑頭...
gigi_gigi
|
mini_mushroom 發表於 18-10-9 22:53
我都唔知呀,因為今次我唔係try a妹,
不過我本身乾,要求佢哋用勁保濕勁保濕精華consult做皮膚分 ...

你邊間做呀? 幾錢做一次?
callmebabe
|
gigi_gigi 發表於 18-10-9 23:13

我見到最平都要$900試做一次
|
gigi_gigi 發表於 18-10-9 23:13

我係ageless beauty technology試呀,佢唔係連鎖嗰啲,都係尖咀嗰頭,係正我睇開牙附近
promo半價就900蚊,仲有冇要問下先知啦!
|
callmebabe 發表於 18-10-10 07:16
我見到最平都要$900試做一次

Yes ah 我嗰次試咪九百,不過最緊要見到有用,冇用就算免費都曬時間