宏利Annual General meeting

wan0526
|
宏利Annual General meeting 有冇野食同有冇禮物架
wan0526
|
wan0526 發表於 18-10-8 12:27
宏利Annual General meeting 有冇野食同有冇禮物架

This

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Money.ngaiTse
|
wan0526 發表於 18-10-8 12:27

點樣可以有機會參加加?點解我做咗宏利咁多年客戶,都唔知有呢樣嘢
|
Money.ngaiTse 發表於 18-10-11 08:35
點樣可以有機會參加加?點解我做咗宏利咁多年客戶,都唔知有呢樣嘢

Me too
wy_yen
|
8000 發表於 18-10-11 10:13
Me too

係咪樓主買咗佢嘅股票呀?
wan0526
|
wy_yen 發表於 18-10-11 14:26
係咪樓主買咗佢嘅股票呀?

無哦,我買佢地保險同基金
wy_yen
|
wan0526 發表於 18-10-11 15:33
無哦,我買佢地保險同基金

你買好大額?點解你有嘅
wan0526
|
wy_yen 發表於 18-10-11 15:56
你買好大額?點解你有嘅

唔係呀,我都唔知,我以為人人有
clpapa
|
AGM 係股東大會, 如果樓主買左好多年保險(起碼20年)既客戶, 當時香港上市時客戶係有分到股票. 我太太當年都有收到股票, 每季都有幾十蚊收下.
wan0526
|
clpapa 發表於 18-10-11 16:57
AGM 係股東大會, 如果樓主買左好多年保險(起碼20年)既客戶, 當時香港上市時客戶係有分到股票. 我太太當年都 ...

去有冇野食同禮物架
clpapa
|
wan0526 發表於 18-10-11 17:00
去有冇野食同禮物架

冇去過, 唔清楚.
Money.ngaiTse
|
clpapa 發表於 18-10-11 16:57
AGM 係股東大會, 如果樓主買左好多年保險(起碼20年)既客戶, 當時香港上市時客戶係有分到股票. 我太太當年都 ...

原來係咁。咁唔怪得我無份了。我只係買咗16年度(emoji)(emoji)(emoji)