興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

打開嗰間原本喺屋企隔兩條街, 但而家搬咗去第二區, 一隻都話可以, 但我有兩隻, 兩隻加埋 12 公斤唔止, 得我一個人無可能帶去診所囉

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

sorfn89 發表於 18-10-8 12:43
打開嗰間原本喺屋企隔兩條街, 但而家搬咗去第二區, 一隻都話可以, 但我有兩隻, 兩隻加埋 12 公斤唔止, 得 ...

唔一定

JD930    發表於 18-10-9 16:38

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

打開嗰間原本喺屋企隔兩條街, 但而家搬咗去第二區, 一隻都話可以, 但我有兩隻, 兩隻加埋 12 公斤唔止, 得 ...
唔一定㗎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

唔一定

大宅

回覆 sorfn89 的帖子

唔一定, 我個2隻貓由荃灣轉去觀塘, 比舊針卡比新診所睇就OK

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

你之前打完針, 貼咗个LABEL 向針咭,
你打去附近個間問, 佢係咪同你以前打個隻針係同MODEL 就得,
不同正常都會一样嘅

首頁

尾頁

跳至