鄭昆瑜?謝喜兒?照結構

leungcownu
|
謝$1800 性價平鄭$3000

網上睇過兩個醫生評語都唔錯, 都唔知揀邊個好, 有冇jm可以俾到意見我?
謝謝。
mentcheng
|
leungcownu 發表於 18-10-8 13:30

網上睇過兩個醫生評語都唔錯, 都唔知揀邊個好, 有冇jm可以俾到意見我?

一定鄭昆瑜(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
我第一胎謝醫生照 不錯
但認識鄭醫生後 一百分滿分 鄭醫生200分
leungcownu
|
回覆 mentcheng 的帖子

Thanks JM!
alice1117
|

我book了謝醫生,評價也非常好,相差$1200我寧願留返買野用
adakids
|

我兩胎都係搵謝喜兒醫生照結構, 一路照一路講解身體部位, 器官, 血管。。。好詳細好清楚, 係覺得佢講野細聲左少少, 可能係女醫生吧!
leungcownu
|
回覆 adakids 的帖子

thanks!
leungcownu
|
回覆 alice1117 的帖子

Thx!
ipcs
|

謝醫生都好夠詳細,只是我要求寫懷孕證明,佢點都唔肯打埋我個身分證落去,此舉好似有d怪。
Sw55
|

我都係搵謝喜兒醫生,都幾細心,有啲位置照唔到,叫我喺出邊行下飲啖水抖下再照,幾有耐性感覺好唔錯。

wenwenday
|
謝醫生只有2D
meowpi
|
ipcs 發表於 18-10-8 18:17
謝醫生都好夠詳細,只是我要求寫懷孕證明,佢點都唔肯打埋我個身分證落去,此舉好似有d怪。
...

懷孕證明要唔要另外收錢?
我唔鐘意寫年齡落去,俾公司同事知道
ipcs
|
meowpi 發表於 18-10-8 21:34
懷孕證明要唔要另外收錢?
我唔鐘意寫年齡落去,俾公司同事知道

無加錢,都是1800,只肯寫我全名和懷孕週數,沒有身分證號碼。