影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-11-7 13:11
男二咁做又好似係特登整走秀延似為佢好咁,係咪真呢
羅武哥今集好細心為左鼓勵保安姐專登唔 ...

男二咁做又好似係特登整走秀延似為佢好咁,係咪真呢>>>係啦,講到自己好偉大咁,又話自己只係大人物手下的一個卒仔,其實係咪驚秀延阻住佢上位咋

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-7 13:11
男二咁做又好似係特登整走秀延似為佢好咁,係咪真呢
羅武哥今集好細心為左鼓勵保安姐專登唔 ...

保安姐姐幫羅武哥揾對講機,羅武哥搵返對講機又要特登製造成保安姐姐搵倒,真係好鬼C sweet嘅啫

但保安姐姐點解話自己約左人但其實一支公去7仔食野呢

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-7 13:13
點解講親開船你都諗到咁多野同咁深入研究嘅

金太一講開船就兩眼發光

你覺得果個阿伯係咪男二的爸爸?

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-7 13:20
保安姐姐幫羅武哥揾對講機,羅武哥搵返對講機又要特登製造成保安姐姐搵倒,真係好鬼C sweet嘅啫

...

佢扮到自己有男朋友嘛,其實佢唔想交朋友所以先做呢個假象但未知乜原因!

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-7 13:21
金太一講開船就兩眼發光

你覺得果個阿伯係咪男二的爸爸?

你覺得果個阿伯係咪男二的爸爸?=>好明顯係啦!佢同男一坐低傾計時咪講左囉,你冇留心但好奇怪點會自己阿爸都唔認得只係十年無見,秀延都認得啦!揾嚟做

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-7 13:26
你覺得果個阿伯係咪男二的爸爸?=>好明顯係啦!佢同男一坐低傾計時咪講左囉,你冇留心但好奇怪點會 ...

我剩係記得阿伯話秀延大個左唔認得佢,秀延就叫佢做叔叔,完全聽唔到阿伯講自己同男二的關係

男二見到老豆望左一望就掂行掂過,等一陣先記番係老豆,我都覺得匪夷所思

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stella816 發表於 18-11-7 12:31
表乜鬼吖都知道自己無行囉乖乖做住朋友咪好囉重可以守護吓夏天,表白左之後尷尷尬尬朋友又做唔成咪重衰
...

agree

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 18-11-7 13:09
笑C,去kitchen船都比你諗倒你諗起宗宗呀

佢哋一定要住House啦,仲要張床要特別 ...

寶石宮

stella816 發表於 18-11-7 13:13
點解講親開船你都諗到咁多野同咁深入研究嘅

當然啦, 老公係彬彬喎

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-7 14:20
我剩係記得阿伯話秀延大個左唔認得佢,秀延就叫佢做叔叔,完全聽唔到阿伯講自己同男二的關係

...

完全聽唔到阿伯講自己同男二的關係=>有講話同男一媽離婚後差不多時間都同男二斷左聯絡,我記得係咁講,可能我記錯都唔定
男二見到老豆望左一望就掂行掂過,等一陣先記番係老豆,我都覺得匪夷所思=>之前阿伯已經偷望過男二一次俾佢發現過,今次再見到都唔係即刻認得我都好費解囉,前繼子都認得繼父啦有乜理由親生果件會唔認得先得㗎

寶石宮

stella816 發表於 18-11-7 13:26
你覺得果個阿伯係咪男二的爸爸?=>好明顯係啦!佢同男一坐低傾計時咪講左囉,你冇留心但好奇怪點會 ...

我都奇, 男2 敢都唔認得

珍珠宮

htts 發表於 18-11-7 14:36
當然啦, 老公係彬彬喎

而家講人地開船呀關你老公乜事啫

寶石宮

stella816 發表於 18-11-7 14:39
呢D 野第一時間梗諗起老公架啦

寶石宮

ccdccl 發表於 18-11-7 14:20

...
男2係咪似內在美咁有臉盲症呀?

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-7 14:39

你一語中的,笑C我彬彬套劇下個月先出,金太已經心如鹿撞,語無倫次

寶石宮

ccdccl 發表於 18-11-7 14:53
你一語中的,笑C我彬彬套劇下個月先出,金太已經心如鹿撞,語無倫次
...
老公唔準係呀罕開船呀

珍珠宮

htts 發表於 18-11-7 14:57
老公唔準係呀罕開船呀

我撐你千祈唔好同朴小姐呀

寶石宮

stella816 發表於 18-11-7 15:13
我撐你千祈唔好同朴小姐呀
打C 都唔俾

珍珠宮

htts 發表於 18-11-7 15:14
打C 都唔俾

啵啵我都唔想但係咪會好大機會

寶石宮

stella816 發表於 18-11-7 15:16
啵啵我都唔想但係咪會好大機會
最好隔2個身位做對手戲

首頁

尾頁

跳至