影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

ccdccl 發表於 18-11-15 09:59
點解對襪會代表佢從未有男友嘅

我諗編劇想寫佢唔識揀禮物俾男士囉

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 18-11-15 10:01
咁璧咚好笑d
不過無下文BOR

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

睇完最新一集,真係好想知徐組長個底,攞巨山獎學金點解保安組長問佢是否需要幫忙嘅

羅武哥爭啲可以表白,佢同保安姐姐著情侶絲襪,好sweet

路雲準備表白了我心裡同佢加油,點知又轉下一個鏡頭

侯爵府

ccdccl 發表於 18-11-14 12:53

話時話秀延隻機械手可以拆出來嘅咩?仲有入面隻手咁正常嘅 ...

睇故唔好駁故.... 雖然我都有同樣疑問...

琥珀宮

natnat_tsang 發表於 18-11-20 13:37
睇故唔好駁故.... 雖然我都有同樣疑問...

原來你都有睇呢套

你換左彬彬新劇的相做頭像呀

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 12:35
睇完最新一集,真係好想知徐組長個底,攞巨山獎學金點解保安組長問佢是否需要幫忙嘅

羅武哥爭啲 ...

我估呢個獎學金係黑社會會長操控嘅所有受過呢個恩惠嘅人都要回報返比呢個會長就好似依家男二咁!保安組長咁問應該係知道攞得呢個獎學金嘅人都係被操縱所以咪問佢洗唔洗幫手囉,保安組長都話以前有個朋友攞呢個獎學金之後唔係有好收場
唔明保安姐仲乜成日起幅牆俾自己啫,羅武哥都算表白左啦,但都俾保安姐turn down左
路雲呢part真係算吧啦夏天完全對佢無感覺又可必仲要表白呢?仲要唔啱timing夏天個心都飛左去咯!

子爵府

ccdccl 發表於 18-11-20 12:35

羅武哥爭啲 ...

巨山獎有古怪 以為想講佢讀書叻,好似又唔係

情侶襪 保安姐快啲同保安哥一齊啦!佢同女主飲酒嗰段都幾搞笑 外冷內熱,可愛

慘啦都一齊咗先表白,仲要男主咁需要女主先表白喎,實無運行,陰功豬

越嚟越唔鍾意男主,神煩!有病唔醫,見到佢想快轉 都係保安pair 好睇

子爵府

stella816 發表於 18-11-20 17:10
我估呢個獎學金係黑社會會長操控嘅所有受過呢個恩惠嘅人都要回報返比呢個會長就好似依家男二咁!保安組長 ...

咪囉,保安姐快 say yes 等睇sweet sweet

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-11-20 17:46

情侶襪 保安 ...

我都覺得男主好無聊有得醫唔醫!我比夠你同夏天開心兩個月好未,之後可能死左自己就快樂過咁夏天之後點?淨係諗自己太自私,我都覺得佢好煩
希望編劇聽到我地心聲寫多d戲比保安姐同羅武哥曖昧下等我地有得睇佢地sweet sweet

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-11-20 17:47
咪囉,保安姐快 say yes 等睇sweet sweet

咁快yes就唔好睇㗎喇曖昧下先啦

琥珀宮

我估呢個獎學金係黑社會會長操控嘅所有受過呢個恩惠嘅人都要回報返比呢個會長就好似依家男二咁!保安組長 ...

你好叻呀,諗到巨山奬學金點解,我完全冇頭緒,諗緊讀書叻仲乜要人幫喎仲有佢地見的會長我以為係機場公司的會長,原來係黑社會會長

琥珀宮

羅武哥幾緊張保安姐姐同邊個一齊飲酒,保安姐姐應該feel倒啦,佢唔會仲想保持住距離的原因係想可以同羅武哥一齊行bid,拍左拖之後唔通拖住手行bid咩佢申請調職會唔會係呢個原因呢?

琥珀宮

路雲表白雖然唔啱timing,但如果佢決定做我會支持佢同佢加油的

琥珀宮

anyuser18 發表於 18-11-20 17:46

情侶襪 保安 ...

男主經歷了10年的殘障生活,個中滋味一定不好受,而家可以像個正常人一樣生活,如果代入去佢角度,突然要佢走返轉頭,都會明白佢想抓緊同夏天一起開心的時間,唔想再次失去雖然佢真係幾慘,但我真係冇乜點關心佢,我緊張羅武哥感情同路雲表白多d,覺得自己冇乜同情心添

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 18:32
羅武哥幾緊張保安姐姐同邊個一齊飲酒,保安姐姐應該feel倒啦,佢唔會仲想保持住距離的原因係想可以同羅武 ...

男主同夏天咪又係一齊行bid做野,我估申請調職時仲未對羅武哥有野掛
話時話原來羅武哥係智牢裏面做鄭生個記者細佬,我都唔係好認得佢添

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-20 20:53
男主同夏天咪又係一齊行bid做野,我估申請調職時仲未對羅武哥有野掛
話時話原來羅武哥係智牢裏面做 ...

真係冇印象智牢鄭生細佬係羅武哥喎我記得佢細佬好瘦架

琥珀宮

我估保安姐姐好介意情侶行bid掛同埋我到而家都唔係好覺夏天秀延似情侶,除左啵啵果幕之外,我覺得佢地好客氣咁

仲有我又估保安姐姐之所以申識調識係覺得同羅武哥的感情冇乜進展,可能覺得羅武哥冇意,心灰意冷,不而調去第二組費事日對夜對盞傷心

琥珀宮

仲有2集就大結局,好似仲有好多野未講咁,你有冇印象有冇講過夏天爸爸去左邊?我只記得佢父母離左婚咋

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 22:03
真係冇印象智牢鄭生細佬係羅武哥喎我記得佢細佬好瘦架

我反而記得佢大隻㗎喎唔通我記錯我睇左資料係佢喎

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 22:10

我估保安姐姐好介意情侶行bid掛同埋我到而家都唔係 ...

夏天秀延呢pair完全唔好睇又唔sweet反而其他支線重好睇,男二條線開始有交代,保安姐同羅武哥點都吸引過主角

首頁

尾頁

跳至