影視娛樂

跳至

首頁
12345...22

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-10-15 21:22
佢同男二唔知係咪舊戀人的關係呢=>我覺得似似地,另外我估保安阿頭係女上司前夫,佢地都似係有d關係
...

保安阿頭我又唔覺得似佢前夫,佢似係一路都喜歡女上司的,但我又記得好似講過女上司係離左婚的我未睇最新2集呀

大宅

stella816 發表於 18-10-15 21:19

其實頭呢幾集我已經覺得悶悶地不過想知男主發生 ...

我成日將另一童星尹燦榮(最近拍過雖然三十但17的童年)同南多凜撈亂.

珍珠宮

hellovibe 發表於 18-10-17 12:53
我成日將另一童星尹燦榮(最近拍過雖然三十但17的童年)同南多凜撈亂.

兩個唔多似樣喎,我覺得南多凜個樣官仔骨骨D尹燦榮個面型闊d

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-10-17 09:22
我好想多d男主童年戲份呀,希望有抱抱咁多啦,我係咪諗多左呢?

我都想知男主單意外係咩事,表面 ...

我諗唔會有抱抱咁多掛,個套應該係打破童年出場率最高嘅一套由頭出到尾,應該可以計佢係男二就真
呢套嘅男二感覺唔多好人應該有好多秘密驚被男一爆出,所以我估佢會用唔同嘅方法去整走男主!

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-10-17 09:24
保安阿頭我又唔覺得似佢前夫,佢似係一路都喜歡女上司的,但我又記得好似講過女上司係離左婚的 ...

上集講女上司同男二再見面時有提及到自己重係未離婚狀態,不過我估係手續未攪但實際同離左婚冇分別!
我都未睇最新兩集呀!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

stella816 發表於 18-10-17 13:03
我諗唔會有抱抱咁多掛,個套應該係打破童年出場率最高嘅一套由頭出到尾,應該可以計佢係男二就真
...

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

男2係咪奸架?

珍珠宮

htts 發表於 18-10-18 10:01
男2係咪奸架?

我覺得係!同埋我覺得佢好樣衰對眼怪怪咁

寶石宮

stella816 發表於 18-10-18 10:06
佢天生喎 我睇新果集,佢真係間接害到男主傷殘, 南朋友果幕好慘好恐怖呀, 男2E家都無內疚

今次FOX BRIDE, 羅武哥做好人啦

珍珠宮

htts 發表於 18-10-18 10:09
佢天生喎 我睇新果集,佢真係間接害到男主傷殘, 南朋友果幕好慘好恐怖呀, 男2E家都無內疚 ...

男2E家都無內疚=>就係咁先衰重要諗辦法想整走男主

寶石宮

stella816 發表於 18-10-18 10:23
男2E家都無內疚=>就係咁先衰重要諗辦法想整走男主

可能唔想自己嘅過去被爆啦

但見佢俾男主差d 打完後, 面有流淚, 咁佢真係一直都唔喜歡呢個弟弟?

琥珀宮

stella816 發表於 18-10-17 13:06
上集講女上司同男二再見面時有提及到自己重係未離婚狀態,不過我估係手續未攪但實際同離左婚冇分別!
我都 ...

我睇完9、10喇,保安阿頭同男二原來係情敵,但我覺得女上司好似2個都唔中意

琥珀宮

stella816 發表於 18-10-18 10:06

我覺得男二似金賢重

琥珀宮

htts 發表於 18-10-18 10:09
佢天生喎 我睇新果集,佢真係間接害到男主傷殘, 南朋友果幕好慘好恐怖呀, 男2E家都無內疚 ...

羅武哥今次真係好乖呀,佢會唔會同師妹有戀情?

男二唔知點解咁唔抵得男主可以活動自如?佢好驚男主搵佢報仇咁,唔知有咩內情呢?

琥珀宮

htts 發表於 18-10-18 10:25
可能唔想自己嘅過去被爆啦

但見佢俾男主差d 打完後, 面有流淚, 咁佢真係一直都唔喜歡呢個弟弟? ...

好彩你老公唔接呢套劇咋,我唔想佢做傷殘人士

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-10-18 13:36
我睇完9、10喇,保安阿頭同男二原來係情敵,但我覺得女上司好似2個都唔中意
...

女上司同佢哋應該係三角關係,男二應該係攪破壞嗰個所以見到保安阿頭同女上司都有道歉!

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-10-18 13:38
我覺得男二似金賢重

之前打女朋友同埋要人落仔嗰個?我冇睇過佢戲,不過男二個樣好唔討好囉

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-10-18 13:41
羅武哥今次真係好乖呀,佢會唔會同師妹有戀情?

男二唔知點解咁唔抵得男主可以活動自如?佢好驚男主搵佢 ...

羅武哥好似鍾意師妹喎

寶石宮

ccdccl 發表於 18-10-18 13:36
...

女上c 似蓋鳴輝

寶石宮

stella816 發表於 18-10-18 14:05
羅武哥好似鍾意師妹喎

絕對係

首頁
12345...22

尾頁

跳至