影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 18-11-20 22:12
仲有2集就大結局,好似仲有好多野未講咁,你有冇印象有冇講過夏天爸爸去左邊?我只記得佢父母離左婚咋:cal ...

吓你唔講我都唔記得就快大結局我覺得仲未入局喎所有野都好似冇頭冇尾咁嘅
夏天爸爸好似死左但就無交代過,點解唔見左救完秀延之後點解張先生接手左麵店,民先生明明係科學博士點解去左賣麵?仲有女組長蓋明輝點識㗎?嘩數下數下好多都無交代過喎⋯⋯咁就大結局

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-20 22:14
我反而記得佢大隻㗎喎唔通我記錯我睇左資料係佢喎

咁我可能撈亂左佢細佬係咪成日喺屋企上網搵資料架

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 22:35
咁我可能撈亂左佢細佬係咪成日喺屋企上網搵資料架

好似係呀仲係鄭生個棒球手朋友超級粉絲呢,你有印象未?好似係體育版記者咁上下啦詳情唔記得了

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-20 22:26
吓你唔講我都唔記得就快大結局我覺得仲未入局喎所有野都好似冇頭冇尾咁嘅
夏天爸爸好似死左但就無 ...

我睇維基見32集呀,你列出來果d問題我都好想知,仲有男2的大藍圖啦?張先生係夏天爸爸的朋友?夏天爸臨終托孤要張先生幫秀延?蓋鳴暉似係好似由秀延發生意外果時已識佢,唔知咩關係呢?秀延個身體最後會點呢?仲有羅武哥同保安姐姐一定要成功拖手仔呢

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-20 22:46
好似係呀仲係鄭生個棒球手朋友超級粉絲呢,你有印象未?好似係體育版記者咁上下啦詳情唔記得了
...

記得喇,但我仍然覺得係瘦人,仲有我記憶中個樣完全同羅武哥無關咁我可能有面盲症

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 22:48
我睇維基見32集呀,你列出來果d問題我都好想知,仲有男2的大藍圖啦?張先生係夏天爸爸的朋友?夏天爸臨終 ...

好難想像兩集點交代咁多野

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-20 22:50
記得喇,但我仍然覺得係瘦人,仲有我記憶中個樣完全同羅武哥無關咁我可能有面盲症
...

我淨係覺得好面善好似邊套睇過佢咁之後上網揾下先知但真係唔及羅武哥印象咁深刻

子爵府

stella816 發表於 18-11-20 18:02
咁快yes就唔好睇㗎喇曖昧下先啦

啱的啱的

子爵府

ccdccl 發表於 18-11-20 18:43
男主經歷了10年的殘障生活,個中滋味一定不好受,而家可以像個正常人一樣生活,如果代入去佢角度,突然要 ...

你啱!咁都係嘅!
希望呢套 happy ending
或者女主爸無死到去咗研究
整好機甲第二代
仲有超級藥俾男主無哂發炎 最好整多套俾女主,好似黃蜂女咁,兩個一齊入咗avengers 隊伍,滿足吓男主打壞人的深層願望

子爵府

stella816 發表於 18-11-20 22:51

係囉!睇佢點收尾先,咪爛尾

子爵府

stella816 發表於 18-11-20 22:46
...

吓?呢套有睇喎!諗諗吓有幾分似
咁呢套正好多

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-20 22:51

巨山獎學金你估啱左

琥珀宮

anyuser18 發表於 18-11-21 08:54

你啱!咁都係嘅!

整多套盔甲比女主,比你笑C佢變左super woman

琥珀宮

終於知道咩係大藍圖了,徐組長都仲有良心嘅,不過一定唔係無間道囉

路雲終於表白了但原來夏天一早feel倒,之前刻意刪閘

秀延喺廁所流好多鼻血以為自己睇緊藍色生死戀

羅武哥比保安姐姐拒絕一次就退真係唔夠進取呀,要有恆心嘛,最好笑係連崔組長都睇穿左

最後張先生要夏天幫秀延熄機,個零件佢識唔識插架

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-21 09:22
巨山獎學金你估啱左

真㗎yeah我重未睇

珍珠宮

anyuser18 發表於 18-11-21 08:54

你啱!咁都係嘅!

最好整多套俾女主,好似黃蜂女咁>>>你好好想像力喎咁咪變左美國片囉,不過個idea又好似唔錯喎

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-21 09:45
真㗎yeah我重未睇

你好叻你睇完再傾,真係驚大結局講唔講到咁多野,預左佢唔會解釋張先生點解會出現

nine room我睇到10,都有問題想請教你,但又唔知你睇到未?

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-21 09:53
你好叻你睇完再傾,真係驚大結局講唔講到咁多野,預左佢唔會解釋張先生點解會出現

nine roo ...

Nine room 我重停留响第5集

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-21 10:02
Nine room 我重停留响第5集

睇唔落去就唔好睇了,第6集雖然開始進入正題,但都係斷斷續續咁講,但好睇過頭5集嘅,有緊張位的,我其實好想睇signal或隧道果種查案劇,我對彬彬果套有期望架,希望唔好爛

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 18-11-21 12:25
睇唔落去就唔好睇了,第6集雖然開始進入正題,但都係斷斷續續咁講,但好睇過頭5集嘅,有緊張位的,我其實 ...

老公劇實要開啦

首頁

尾頁

跳至