狐狸新娘星,唔錯

htts
|
ccdccl 發表於 18-10-18 21:32
係路雲呀,順豐狗之中我囡覺得佢最靚仔

我唔知佢做過2017呀,做男二?

佢係靚仔

學校佢角色男3 定4
ccdccl
|
htts 發表於 18-10-18 21:28
我估唔係咁簡單掛? 咁就要整走男主? 佢差d 俾男主打後, 坐在地上流淚, why? 我估唔係驚到流冷汗掛

男主喜 ...

磁石加上男主隻手造就左佢地相遇的緣份不過女一似乎跟本冇意思,佢都唔中意辦公室戀情
ccdccl
|
htts 發表於 18-10-18 21:33
我覺得差唔多

起碼羅武哥嫰口過佢好多啦
htts
|
ccdccl 發表於 18-10-18 21:38
磁石加上男主隻手造就左佢地相遇的緣份不過女一似乎跟本冇意思,佢都唔中意辦公室戀情
...

應該會喜歡男主嘅
anyuser18
|
睇到第三集咋(即6,7)!
組長型爆!
原來 闖禍女主
要嚟襯出組長嘅型英! 當然仲有暖男男主角啦 轉組都要帶埋夏天過去,好甜
我要做媽媽
|
不過有D劇情真係同現實唔系好match,不過都可以睇下既
beauty
|
睇了第1、2集,悶,棄了。
anyuser18
|
ccdccl 發表於 18-10-18 21:23
睇完11丶12集了,我覺得男二係貪生怕死丶無膽匪類丶自私冇義氣的衰男人,佢唔想比男主篤爆佢見死不救,係 ...

我都睇咗嘞
但好似佢係引開啲壞人喎,佢哋話想掉咗男一喎好似
ccdccl
|
anyuser18 發表於 18-10-22 20:28
我都睇咗嘞
但好似佢係引開啲壞人喎,佢哋話想掉咗男一喎好似

你可以咁諗,但佢比男主鬧完坐左喺地下頭都抬唔起,應該係內心有愧,如果唔係嘅點解唔光明正大講出來呢?

仲有果架車好似係特登倒後撞男主的,直情想攞人命咁,點解要咁做呢?
anyuser18
|
ccdccl 發表於 18-10-22 21:04
你可以咁諗,但佢比男主鬧完坐左喺地下頭都抬唔起,應該係內心有愧,如果唔係嘅點解唔光明正大講出來呢?
...

其實都未知估估吓啫
可能我下意識唔想男二係衰人啦 佢在月桂樹做暖男,主觀上未轉到佢做衰人

我覺得係班人唔想後生時男主追住,咪諗住撞低佢,可以走佬。點知太大衝力,男一好似就死佢哋怕揹鑊諗住掉咗男一落海。男二都唔夠打,留低係義氣但一齊死,走就結果係引開咗班壞人(未知係咪有意啦我當住係先出於私心
anyuser18
|

呢套其實唔算勁吸引,但唔知點解都仲係想追。我覺得男一啲微表情小動作唔錯㗎!做得啱睇就想追囉!女一又係前兩套好鐘意佢。今次亮點係女上司,仲有女主個頂頭中年阿頭都好生鬼 愛情劇唔錯呀!女主夠直接,就咁問,你係咪鍾意我 男主夠直接,話:係! 反而幾特別喎
anyuser18
|
ccdccl 發表於 18-10-18 21:38
...

我覺得佢係自卑感重
又怕自己本身已係惹禍精,仲拍埋拖會唔會工都無埋,咁佢都緊張份工
其實女主成日搵住男主,都係有情㗎嘞
ccdccl
|
anyuser18 發表於 18-10-22 21:16
其實都未知估估吓啫
可能我下意識唔想男二係衰人啦 佢在月桂樹做暖男,主觀上未轉到佢做衰人 :hap ...

我未睇過男二架但暫時套劇的舖排比我感覺佢係對男主有介心,其實男主只想安靜地完成每天的工作就是他最大的心願,根本唔會搞小動作,但男二就係都想佢消失,其實男二應該感激男主比佢有機會逃出生天啦,唔係佢都唔會有今日
ccdccl
|
anyuser18 發表於 18-10-22 21:21
呢套其實唔算勁吸引,但唔知點解都仲係想追。我覺得男一啲微表情小動作唔錯㗎!做得啱睇就想追囉!女一又係 ...

Same same呀,套劇一般啦,但又冇跳的理由喎,唯有繼續睇囉男主真心覺得佢唔靚仔拍愛情劇就爭d,男三靚仔好多
ccdccl
|
anyuser18 發表於 18-10-22 21:23
我覺得佢係自卑感重
又怕自己本身已係惹禍精,仲拍埋拖會唔會工都無埋,咁佢都緊張份工
其實女主成日搵住 ...

咁男女主遲早一定相愛架啦,唔係點叫做男女主喎
anyuser18
|
ccdccl 發表於 18-10-22 21:35
Same same呀,套劇一般啦,但又冇跳的理由喎,唯有繼續睇囉男主真心覺得佢唔靚仔拍愛情劇就 ...

係呀!個髮型都麻麻地添!但Signal 太正,對佢印像好好囉

都係煲住吓先啦!陶斯仲未入直路,未有sweet sweet 睇。呢套都算有啲啲浪漫

男三無乜戲浪費咗
希澂
|
Chole 發表於 18-10-9 15:45
女一人設好難頂,現實生活呢種staff 俾人炒咗好耐。

連我老公睇都話女一好煩,好似乜都關佢事咁,但係自己職責又做唔足,我哋睇左2集,2集我老公都話女一煩,邊有人咁架,炒左十世啦,佢咁激動我問佢係咪公司受左氣,佢話無呀,佢講事實之嘛
htts
|
ccdccl 發表於 18-10-22 21:04
...
但點解仲要整走男主呢?

htts
|
ccdccl 發表於 18-10-22 21:35
Same same呀,套劇一般啦,但又冇跳的理由喎,唯有繼續睇囉男主真心覺得佢唔靚仔拍愛情劇就 ...
男主同男3外型唔好比啦

htts
|
ccdccl 發表於 18-10-22 21:30
我未睇過男二架但暫時套劇的舖排比我感覺佢係對男主有介心,其實男主只想安靜地完成每天的工作就是 ...
我喜歡睇男主男2果PART