好帶挈!李嫣孖閨蜜濕平兩粒鐘使10萬?

mickeyeva
|

[p=28, null, left]天后王菲與李亞鵬所生嘅愛女李嫣一向都熱愛社交網,早年佢就玩微博意外曝光大宅同阿媽嘅衣帽間,加上佢不斷晒自拍、晒靚衫,搞到老竇李亞鵬要出面喝停,仲落order要Del post同account,不過咁都阻止唔到李嫣嘅少女心,久唔久就會見到佢再晒自拍。

自己Account唔晒得,李嫣就「轉攻」閨蜜社交網,近日有網友就大爆李嫣Best friend嘅post,當然就唔少得閨蜜同李嫣嘅合照,仲有唔少佢哋平日嘅生活動態,連佢哋齊齊去王菲嘅騷《幻樂之城》後台、同「大美人」關之琳飯局嘅相都有,真係要咩相有咩相。而晒李嫣相嘅閨蜜就有汪峰囡囡「小蘋果」(汪曼熙)同另一個被指係「白富美」嘅女仔叫周巴黎等。本來兩個星二代有互動唔出奇,不過網友見到佢哋啲相基本上都係去名店濕平,更有人傳佢哋行街買嘢兩個鐘,就使咗成10萬!

而周巴黎又曾貼出坐私人飛機相,不過佢就解釋架私人飛機唔係佢屋企嘅,只係佢爸爸包飛機飛去澳門啫。

睇唔清個樣都仲認到李嫣(右一)!

相反王菲就「保守」得多…

閨蜜式自拍都唔少,李嫣(左)都Chok晒樣。

依家年輕人嘅自拍,梗係要晒晒長腿啦~

王菲(左)就同周迅「破冰」同台合作。

同關之琳飯局喎,真係羨慕死人!

早前李嫣(中)就被拍得同阿媽王菲(左一)行街,大晒長腿。

yurijm
|

離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

星二代洗10萬濕濕碎
佢地當散銀

esmehouse    發表於 18-10-9 12:56
queenie0102
|
yurijm 發表於 18-10-8 16:43
離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

最緊要係阿媽大把錢,呢世都駛唔哂,唔駛愁
webjen
|
回覆 mickeyeva 的帖子

周巴黎家姐係唔係周米蘭,周紐約
alicialee1210
|
星二代富二代
alicialee1210
|
webjen 發表於 18-10-8 16:55
回覆 mickeyeva 的帖子

周巴黎家姐係唔係周米蘭,周紐約

Paris C
New York C
Milan C
小鳥兒
|
咁快又咁大個,好似好高喎
Jane1983
|
右下果張相執到似外星人,咁細個搞咩呢
chillimom
|
同Paris Hilton d 行為一擔擔
上校車
|
佢而家炫富同上網成癮行為, 似為自己外貌上缺失作心理上彌補
反而大女靖童有份傲骨氣
wcpcelia    發表於 18-10-9 14:06
Vin仔媽
|

Ho_BB
|
Fishqqma
|
上校車 發表於 18-10-8 17:16
反而大女靖童有份傲骨氣
...

Poyau
|
有錢就是任性
夜猫
|
離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

Me 2....原來自己係發雞盲
激烈的海狗
|
上校車 發表於 18-10-8 17:16
反而大女靖童有份傲骨氣
...

同感。
wuwucancan
|
離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

me too
secretrose
|
chillimom 發表於 18-10-8 17:12
同Paris Hilton d 行為一擔擔

係!
mandy952
|
mickeyeva 發表於 18-10-8 16:41
天后王菲與李亞鵬所生嘅愛女李嫣一向都熱愛社交網,早年佢就玩微博意外曝光大宅 ...

感覺係王菲係冇心教個女
nainaitze
|
離題一講
我岩岩居然睇咗李偲嫣
仲諗緊佢有乜新聞價值

我都以為係講李偲嫣