申請N班

chungmei1207
|
原來要開始為2017出生既小朋友報讀N班嘞。
錯過咗安基司,請問仲有邊間可以報而又未截止?
明雅?
寶湖?
ymyyy
|
回覆 chungmei1207 的帖子

明雅國際,滿1歲可以報名,岩岩in完n班,宣道會寶湖,滿歲半可以報名,仲未有消息。
英藝應該都仲有...
chungmei1207
|
ymyyy 發表於 18-10-8 18:54

明雅國際,滿1歲可以報名,岩岩in完n班,宣道會寶湖,滿歲半可以報名,仲未有消 ...

咁快in完?有冇話幾大先in架?
ymyyy
|

係啊~佢話20個月就通知你interview。睇返之前d jm講明雅有分3次interview,第2次你而家去遞表應該仲嚟得切
haze_shadow
|
chungmei1207 發表於 18-10-8 17:48
明雅?

安基司6/10in完
但我女細b都係諗住報多幾間先得
superspc
|
回覆 haze_shadow 的帖子

2017年細B其實可能只係僅僅一歲,都未必識行同講野吧,請問可以點in?

haze_shadow
|
superspc 發表於 18-10-19 13:44
回覆 haze_shadow 的帖子

2017年細B其實可能只係僅僅一歲,都未必識行同講野吧,請問可以點in?

其中一位家長在課室內陪小朋友圍著枱坐玩玩具
期間有幾位老師觀察小朋友表現

另一位家長在另一邊圍住聽一位老師介紹學校同傾計

評分標準真係唔清楚(emoji)
yandybella
|
chungmei1207 發表於 18-10-8 17:48
明雅?

Greenfield 英藝