紋眉繡眉飄眉霧眉

臭屁
|

紋眉繡眉飄眉霧眉整乜都好整得唔好真係好大鑊,好似買大細咁,博佢整得好咁,博輸左真係好慘,執都冇得執,點都樣衰!
高低,粗幼,一岩一忽乜都有齊!
講明要求比埋相都唔理!
效果係同就咁油黑條眉冇分別!

所以要諗清楚!

千祈咪相ig,fb嗰啲相,真係呃人架!

個人經驗!唔想再有人好似我咁~

咪去銅鑼灣solx 21樓行上一層對住樓梯嗰間野,
去左會後悔!

fishfish121
|
有冇相睇下
臭屁
|
fishfish121 發表於 18-10-8 21:41
有冇相睇下

冇勇氣post出來
ninachu
|
臭屁 發表於 18-10-8 21:00
紋眉繡眉飄眉霧眉整乜都好整得唔好真係好大鑊,好似買大細咁,博佢整得好咁,博輸左真係好慘,執都冇得執, ...

我霧左眉做得好靚好對稱,你揾人再執下條眉可能有得救呢(最好問下熟人介紹)
麥兜媽
|
ninachu 發表於 18-10-8 22:29
我霧左眉做得好靚好對稱,你揾人再執下條眉可能有得救呢(最好問下熟人介紹)
...

眉毛呢樣嘢唔好介紹,有fd做過好睇,咁我另一個fd想做,我就介紹佢去 同一個人做,點知做完麻麻的好 要執幾次手尾,之後我唔會再出聲介紹,真係睇好唔好彩數
ninachu
|
麥兜媽 發表於 18-10-8 22:46
眉毛呢樣嘢唔好介紹,有fd做過好睇,咁我另一個fd想做,我就介紹佢去 同一個人做,點知做完麻麻的好:sweat ...

所以我叫樓主揾佢D熟人(即係佢D fd介紹),我唔係要介紹佢
ninachu
|
麥兜媽 發表於 18-10-8 22:46
眉毛呢樣嘢唔好介紹,有fd做過好睇,咁我另一個fd想做,我就介紹佢去 同一個人做,點知做完麻麻的好:sweat ...

你個fd真係唔好彩
cinda72.
|
眉我考慮足半年,搵足唔同資料,同有朋友做過,效果靚先敢去做乍
Fb,ig相信唔過,最好識人真係做過先掂
臭屁
|
紋眉繡眉飄眉霧眉整乜都好整得唔好真係好大鑊,好似買大細咁,博佢整得好咁,博輸左真係好慘,執都冇得執, ...

唉!裏面幫人整眉嘅都唔係講純正廣東話,我就應該要醒水~

babynetnet
|
整眉我香港大陸都整過……我覺得大陸整好過香港!
題外話有無jm每次整完隔年幾就甩色架啦?
ninachu
|
babynetnet 發表於 18-10-8 22:55
...

霧眉冇咁襟,做1年甩好多,之前做飄眉綉眉襟D keep到2-3年
sip594
|

我都整衰咗,依家搵緊人幫我洗眉。唔整好過整。唉!
ninachu
|
sip594 發表於 18-10-8 22:58

其實可以剪齊蔭遮住堂眉先,等2-3年咩色都甩
豬仔嘜
|
babynetnet 發表於 18-10-8 22:55
...

甩都好!我兩年咋就變左紅眉!頂
攪到我要洗完先再做
臭屁
|

點洗?激光嗎?做幾多次?
milau
|

我都整衰左你去邊度洗呀?我都要洗
good_pig
|
cinda72. 發表於 18-10-8 22:50
眉我考慮足半年,搵足唔同資料,同有朋友做過,效果靚先敢去做乍
Fb,ig相信唔過,最好識人真係做過先掂
...

同埋有時個人喜好唔同,我明明見到有d,勁假,但當時人好滿意咁
good_pig
|
臭屁 發表於 18-10-8 22:54
唉!裏面幫人整眉嘅都唔係講純正廣東話,我就應該要醒水~

其實又未必嘅,美容呢行多大陸人就一向都係
babynetnet
|
豬仔嘜 發表於 18-10-8 23:13
甩都好!我兩年咋就變左紅眉!頂
攪到我要洗完先再做

我都好似紅紅地又桐桐地架 ……要湊B都未有時間整,我女鬼咁痴身,當時運高睇唔到條眉咋
shop_baby
|
babynetnet 發表於 18-10-9 00:10
我都好似紅紅地又桐桐地架 ……要湊B都未有時間整,我女鬼咁痴身,當時運高睇唔到條眉咋 :laug ...

我同奶奶一齊去整 我整飄眉,有變啡紅,奶奶整飄+霧眉,完全冇變色,我想知係唔係個人關係而變色定係材料問題變色呢?