有無人觉得楊潤紅好討厭

littlemelody
|
講嘢串串貢得來又唔用腦,無料扮4條,浪費公帑請個咁嘅人
特派員  政治及時事話題或最終演變成時政討論,現已移到時政擂台  發表於 18-10-9 09:25
ac917
|
littlemelody 發表於 18-10-8 22:02

覺!憎!
choc_choc
|
話佢on x 又驚佢嬲!
panyeung
|
覺,又可以點?
sugarcheung
|
覺!!
直頭係擔心呢個人竟是教育局局長!!
不知所謂
grawong
|
littlemelody 發表於 18-10-8 22:02

Same here
|
panyeung 發表於 18-10-8 22:15
覺,又可以點?

不吐不快!'
maomama
|

直情係豬up 當秘笈,廢廣東話喎,咁佢以後講普通話先啦
nganc9
|
一蟹不如一蟹
pugpugyan
|
有,為咗討好主子真係幾埋沒良心說話都講得出, 但最老土係自己啲仔女就去學英文,根據佢logic 點解仔女唔返強國學好普通話
o_____o
|
pugpugyan 發表於 18-10-8 22:25
有,為咗討好主子真係幾埋沒良心說話都講得出, 但最老土係自己啲仔女就去學英文,根據佢logic 點解仔女唔返 ...

佢真係超唔掂,因為我地D仔女唔係佢D仔女,佢D仔女梗係讀國際學校啦,佢口裏說不,身體卻很誠實。

|
前局長吳得掂雖然做得麻麻,但起码態度誠懇同講嘢有分寸啲; 呢個現任,成日講風涼話,事不關己咁,講嘢又膚淺,唔配做局長服務香港
melody228
|
今屆啲官大多數都係9588咁
sochui
|
阿爺最愛這種馬屁友
馬爾太
|
佢一直都睇唔起香港嘅教育制度,同梁錦松一樣,有錢先有得揀係正常(係佢推直資學校,俾學校收兩家茶禮)。
Teletrend
|

拎莘莘學子來擦鞋
馬爾太
|
melody228 發表於 18-10-8 22:47
今屆啲官大多數都係9588咁

冇記錯佢係計數佬,會計出身。
natjosejim
|
真是咁差!佢仔女讀咩嘢學校?係香港定㚈國(例如:英國)?
happyty
|

emilmama
|
特區呢班官,全部只係識擦阿爺鞋,屁股指揮腦袋。

把口話愛國,但身體很誠實,日夜洗腦要你班賤民返大灣區,自己屋企人全去外國。