嫁到這世界邊端II

Smallraindrop
|
HappyHappyMa 發表於 18-10-8 22:59
好睇,老爺奶奶喊,我都眼濕濕

最感動Lee 度
littlesister
|
flyinsky 發表於 18-10-8 23:03
我都覺,勁普通既愛情故事

異地新相識既女仔有腎病都求婚都叫普通愛情故事?
Png
|
主持人係因為投入先至會喊, 貝兒做得好好
好似今集訪問 OPPA 家人時, 人家父母都流哂淚
我做主持當時都會忍唔住
油麥麥
|
真係嫁得好幸福,oppa 好真心
dyl
|
感動, 好似戲劇生死戀情節, 娶個重病女仔番黎照顧佢同幫佢医病, 吾知有几多男人肯甘做, 祝福佢地
Pennysham
|
我都感動到喊
mickeyeva
|
crystal媽咪 發表於 18-10-8 23:08
未夠40??!!佢真係唔襟老喎

真係未夠40歲 ,唔似咁後生

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/陳貝兒
chocolatebean
|
回覆 crystal媽咪 的帖子

我真係以為佢老過我, 仲要佢未生過
flyinsky
|
littlesister 發表於 18-10-8 23:10

異地戀我身邊都識幾個,而且唔係個個人都要考慮利益先決定去愛既
crystal媽咪
|
mickeyeva 發表於 18-10-8 23:13
真係未夠40歲 ,唔似咁後生

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/陳貝兒

crystal媽咪
|
chocolatebean 發表於 18-10-8 23:14
回覆 crystal媽咪 的帖子

我真係以為佢老過我, 仲要佢未生過

做藝人唔襟老就麻煩啲
mickeyeva
|
littlesister 發表於 18-10-8 23:10

腎衰竭,要換腎,好嚴重,希望唔好復發,他倆幸福生活下去
linglingsandy
|
請問邊樹有得睇,
TBN?
linglingsandy
|
打錯
TVB睇?
Cathy1121
|
mingaga 發表於 18-10-8 22:59
佢哋喊,唔緊要,真係有感動位嘅。
我反而好怕再聽到依首歌:「誰說時間片刻變陳舊,.......跟我一起飛去.. ...

same here -
畫面即刻破壞了,即刻只有阿Lo 拖只狗的畫面,或者想到Cherry 和Signal Wong 套戲!
TROUBLEFREE
|
linglingsandy 發表於 18-10-8 23:19
打錯
TVB睇?
yes

ccfj
|
感動到邊睇邊留眼淚,難得世人仲有咁好嘅男人,祝福他倆
金金人
|
感動。。再加上本身佢又同老公離咗婚,所以感受更深。。。

我覺得佢又無話喊得好勁,接受到~同埋本身呢d 如果平平淡淡就無野睇架啦。。。。係要有感動位先好睇既!
hahaha1231
|
chocolatebean 發表於 18-10-8 23:00
原來貝兒未夠40, 仲以為佢就快50, 佢比較倉老

下, 未夠, 以為佢40幾
好似80年
caa
|
大姑娘 發表於 18-10-8 23:00
題材幾好, 但可唔可以換主持?

人哋雙雙對對咁甜蜜,佢就對住人喊哂口!
同意,希望換主持