婦健T21/Nitfy

Jamielaw
|
請問有無人去過婦健做T21/Nitfy?啱啱睇到T21有優惠

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tiredfatmama
|
Jamielaw 發表於 18-10-9 07:42
請問有無人去過婦健做T21/Nitfy?啱啱睇到T21有優惠

$4,600 只是普通版
Jamielaw
|
tiredfatmama 發表於 18-10-9 08:03
$4,600 只是普通版

唔識揀呀
普通版o唔ok?
|
Jamielaw 發表於 18-10-9 08:26
唔識揀呀
普通版o唔ok?

無話唔ok的,但係nifty pro驗多d 野都係$3,800,咁不如揀nifty pro?
或者你可以揀t21進階版
同級比較:
nifty,t21
nifty pro, t21進階版
ilovefu6somuch
|
請問 T21進階版 係咪姐係 T21 express ?Thx
Jamielaw
|
tiredfatmama 發表於 18-10-9 08:30

無話唔ok的,但係nifty pro驗多d 野都係$3,800,咁不如 ...

因為都考慮緊T21同Nifty嘅分別,所以都唔知點揀

聽你講又好似nifty pro抵過T21
pycc8899
|
nifty pro $2800楊式穎醫生
LL2018
|
我兩日前係婦健做T21 教授版 $6500, 因為之前做nifty pro抽左兩次血都出唔到結果。
Jamielaw
|
LL2018 發表於 18-10-10 11:54
我兩日前係婦健做T21 教授版 $6500, 因為之前做nifty pro抽左兩次血都出唔到結果。 ...

乜會出唔到結果架,我噚日最後都揀咗做nifty pro
|
Jamielaw 發表於 18-10-10 14:05
吓乜會出唔到結果架,我噚日最後都揀咗做nifty pro

兩種牌子都有少量案例做唔到結果,根據t21既宣傳單張會有少於1%既樣品出唔到報告
angel.chung
|
回覆 LL2018 的帖子

出唔到結果,咁兩次都要自己俾錢嗎?
jiffjiff
|
回覆 LL2018 的帖子

你係咪未夠週數去驗呀?
LL2018
|
回覆 angel.chung 的帖子

第二次抽血唔洗再俾錢,最後驗唔到nifty退返錢俾我。
LL2018
|
回覆 jiffjiff 的帖子

我11週同13週去驗
Minikitty2012
|
LL2018 發表於 18-10-18 09:34
回覆 angel.chung 的帖子

第二次抽血唔洗再俾錢,最後驗唔到nifty退返錢俾我。 ...

想問nifty 都係婦健做嗎?