有好的箍牙/矯齒介紹嗎?

happyonehk
|
住家甜品
|
happyonehk 發表於 18-10-9 07:53
去過康齒堂和 Dr. Nicholas了, 有其他好的箍牙醫生介紹和正在箍牙分享嗎?

我都正搵緊醫生箍牙,你搵到Dr Nicholas Consult?
康齒堂睇完覺得點?
希望大家可以交流一下~
YSusanna
|
我係旺角朗豪坊有間連鎖唔錯呀 價錢算合理
taibabe
|
去過康齒堂和 Dr. Nicholas了, 有其他好的箍牙醫生介紹和正在箍牙分享嗎?

呢個變太佬岩岩上左平果頭板

goldpiglet    發表於 18-10-20 18:04
cacy
|
炮台山有一位牙醫,我個囡做緊隱適美,45000,唔知算唔算貴
岩岩完成左5個套,上星期番去做對比,
係真的有改善,但唔望住個原模其實我唔覺有咩改變
candy.c
|

尼間醫生上左報紙wor!
cowchow_1104
|
旺角UMH個Dr Michelle Chan都唔錯,朋友試過話幾細心,不過建議你打去了解下先~
hedyyyyy
|
我見朋友係umh度箍牙效果都唔錯架~
軒旻媽咪
|
cacy 發表於 18-10-17 09:04
炮台山有一位牙醫,我個囡做緊隱適美,45000,唔知算唔算貴
岩岩完成左5個套,上星期番去做對比,
係真的有 ...

請問喺梁惠明醫生嗎
cacy    發表於 18-10-18 20:26
cacy
|
軒旻媽咪 發表於 18-10-18 18:01
請問喺梁惠明醫生嗎

係呀
littlemammy
|
我之前都睇過兩間連鎖箍牙中心, 佢哋都sell我隱適美, 最後我去左荃灣睇左個女牙醫, 佢同我分析做隱適美唔係唔得, 但係我個case做傳統嘅話效果會比較好, 雖然我最後都係揀左做隱適美, 但係我覺得佢比較信得過, 連鎖嗰啲係唔係都叫我做隱適美, 我唔係咁鍾意...
辣媽2007
|
我冇箍過牙,不過我補牙個間有隱適美 好似$40000 ,個靚仔醫生好好人,你地有興趣可以PM
liverocker666
|
我都有朋友試過UMH,效果幾好的~
謝謝大家
|
係中環MTR旁箍價錢$38000,算好平,仲好多明星去箍過添,個醫生仲好好人,見我磨牙la個樣驚驚青青咁,係咁安慰我話不痛🤣諗返起都想笑好樣衰,剛剛箍咗5個月,無剝牙,老公話門牙收緊進去,效果好快。
jy0212
|
littlemammy 發表於 18-10-20 15:43
我之前都睇過兩間連鎖箍牙中心, 佢哋都sell我隱適美, 最後我去左荃灣睇左個女牙醫, 佢同我分析做隱適美唔係 ...
請問你箍隱適美幾$,可否給我女醫生資料。謝謝
wkn
|
謝謝大家 發表於 18-10-22 13:46
係中環MTR旁箍價錢$38000,算好平,仲好多明星去箍過添,個醫生仲好好人,見我磨牙la個樣驚驚青青咁,係咁 ...

Please pm醫生資料,thanks
angellkk09
|
回覆 謝謝大家 的帖子

可以pm嗎
yocomama
|
謝謝大家 發表於 18-10-22 13:46
係中環MTR旁箍價錢$38000,算好平,仲好多明星去箍過添,個醫生仲好好人,見我磨牙la個樣驚驚青青咁,係咁 ...

請問可唔可以PM比資料我,thx
Fensh
|
幫手推一推, 可唔可以pm埋資料比我, 感謝
jasminewan35
|

我cool 完透明牙箍,醫生得好好人,講得詳細,問佢嘢都好肯答