胸部下垂及鬆弛

leungcownu
|
各JM打算在產後怎樣改善胸部下垂及鬆弛的問題?帶矯形bra,搽咩膏定美容院有冇咩treatment可改善?謝謝
B.BCHAN
|
回覆 leungcownu 的帖子

文有點長, 我私人信息你了, 你可以去查看啊^^
leungcownu
|
回覆 B.BCHAN 的帖子

Thx!
chowhoi901
|
按摩同帶矯形bra都要
JpAurora
|
有朋友食過呢隻話冇咁the 廷左,不過我未試:
http://www.mamabbshop.com/index_eproduct_view.php?products_id=27
台灣菜菜
|

胸部下垂係膠原流失!
一定要keep補充膠原肽
個膠原蛋白產品唔同以前咁大分子吸收不了
宜家日本製既好有效果
我仲餵緊二寶母奶,個胸靚過產前(老公話最準)
但係唔係每個膠原產品岩孕婦哺乳食用!

有興趣我可以share我食緊既牌子
要日本代購 香港買唔到
90%吸收率 3秒黏膜吸收
Po•og孕婦哺乳安全服用既

膠原最重要
其次按摩、戴bra都好重要!

Carmenbb123
|
B.BCHAN 發表於 18-10-9 15:30

即係??
B.BCHAN
|
Carmenbb123 發表於 18-11-4 10:26
即係??

我在你這邊的私人信息有回覆左你, 你可以去信息到睇返
Sallyqiqi2
|

I want to know too
B.BCHAN
|
Sallyqiqi2 發表於 18-11-29 00:26
I want to know too

你好, 回覆有點長, 所以以私信回覆了, 你可以去查看一下^^
Nicole256546
|
B.BCHAN 發表於 18-11-29 00:43
你好, 回覆有點長, 所以以私信回覆了, 你可以去查看一下^^

我都想知(emoji)(emoji)
mloved0210
|

請問可話埋俾我知嗎?thx
alic1019
|
leungcownu 發表於 18-10-9 12:14
各JM打算在產後怎樣改善胸部下垂及鬆弛的問題?帶矯形bra,搽咩膏定美容院有冇咩treatment可改善?謝謝
...

我都想問,聽幾個朋友話不餵B母奶,也不打退奶針,只是吃退奶食物,胸部就不會鬆弛變形,是不是真的嘅?
Idonotai
|
回覆 B.BCHAN 的帖子

please share with me too ,thank you so much
Idonotai
|

please share with me too ,thank you so much
YINCHAUWONG
|
B.BCHAN 發表於 18-11-29 00:43