請問有冇人用過貨多多?

ConnieChung
|
我見粉嶺新開集運收貨點,想問下好唔好用? 用過既JM請比意見。
andyman
|
ConnieChung 發表於 18-10-9 13:37
我見粉嶺新開集運收貨點,想問下好唔好用? 用過既JM請比意見。

我剛用, 我勸你千萬不要用, 昨天簽收, 現在都未入庫, 可能好似佢個店名咁, 貨多多, 入唔切貨, 唉, 後悔上左爛船

用過咁多間, 未試過咁一天都未入庫, 有啲驚是否唔見貨, 試咩鬼, 自己衰多手, 亂咁試新野, 抵死...............
andyman
|

我發誓以後都唔用呢間, 人地晉越. 新世代, 簽收後兩至三個鐘就入到庫, 官集都無佢咁耐, 我錯了, 後悔中,六點截單, 今日一定趕唔到出庫啦
ConnieChung
|

多謝提醒

Oh, 真係好大問題, 我用開hotbuy, 有時上架會比較慢, 來不及5時前上架, 都沒有甚麼大問題。

咁我唔試啦, Thank You
andyman
|
ConnieChung 發表於 18-10-17 10:58
多謝提醒

Oh, 真係好大問題, 我用開hotbuy, 有時上架會比較慢, 來不及5時前上架, 都沒有甚麼大問題。

如果你想在名都或花都提貨, 可以試下新世代, 我覺得不錯。另外集運點可以在馬錦明學校隔隣停車場有提貨車。
ying_ma
|
ConnieChung 發表於 18-10-9 13:37

見有優惠8折,剛剛試左,星期五中午到貨,好快就見到入倉,即集名都自提店取,夜晚見出左貨,頭先7點收到信息可以取件,集左一件試,件重1.5kg,頭一次試用免首重,又有8折,結果比左3人仔。,我覺得ok,會再用,因地點真係好方便。

rachel97
|
我雙11 d貨都集晒去佢果度,我第一次用咋,希望冇事
jj1984
|
hotXXy呢間我都黑名單左.個自取點好有性格,一時開一時唔開,成日要WHATSAPP問.有次有袋貨比人介開偷左幾件佢地話要我影張拆貨之前既相,同放上榜磅下幾重.
我話我拆左先發現唔見野,點估到拆之前要影張相.
咁就唔肯負責,用咁既借口真係衰
咁大家拆集運之前都有習慣影張大合照先咩?